Újabb írót határolódott el a Borderlands-filmtől

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Craig Mazin neve már nem szerepel a készítők listájában, igaz, valódi nevét álnévre cserélte. A film forgatása már kész, az utómunkálatoknak azonban nem látni a végét.

Az eredetileg 2015-ben bejelentett film új rendezője, Tim Miller januárban jelentette be, hogy több jelentet is újra fel fognak venni, ami két évvel az eredeti forgatás lezárulta után már önmagában vészjósló a végeredményt illetően. Most pedig újabb írót "vesztett" a film, pontosabban Craig Mazin már nem szerepel a készítők listájában, helyette írói álneve, Joe Crombie olvasható. Mazin olyan filmeken és sorozatokon dolgozott, mint a Horrorra akadva 3, a Másnaposok 2, a közelmúltban pedig a Csernobil és a The Last of Us sorozatok írójaként tevékenykedett.

A Borderlands-film eddigi fogadtatása sem volt rózsás, kezdve a ténytől, hogy megfilmesíteni akarják a népszerű looter shooter sorozatot, ráadásul annak történet szempontjából legszikárabb, első részét, a szereposztáson át (Kevin Hart mind Roland a katona és parancsnok), egészen addig, hogy már legalább egy tucat író neve kapcsolódik a projekthez, a teljesség igénye nélkül az alábbiak dolgoztak már a filmen: Aaron Berg, Oren Uziel, Juel Taylor, Tony Rettenmaier, Chris Bremner, Gary Ross és Sam Levinson.

Megjelenési dátumról, de még várható trailerről sem tudni, de szép lenne, ha nagyjából a bejelentés után tíz évvel jelenne meg végül a kész film.

1.
1.
gegory
Azért ez elégé gáz XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...