Teljes pénzvisszatérítést igényelhetnek a Battalion 1944 támogatói

  • Írta: szlav
  • 2023. július 16.
  • Hír
Link másolása
Az első Call of Duty-játékokat idéző online lövölde nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de fejlesztők eredeti ígéreteinek sem tett eleget. Ezért a Kickstarter-kampány támogatói most visszakaphatják a pénzüket.

Ígéretes és hiánypótló alkotásnak indult a Bulkhead stúdió konyhájáról érkezett online lövölde, a Battalion 1944. A játék célja az volt, hogy felidézze az első néhány Call of Duty-játék multiplayer-élményét, vagyis egy killstreakektől és mélyen személyre szabható loadoutok nélküli második világháborús címet tegyen az asztalra. Aki Carentan, Toujane és Dawnville háromszögében élte le a tinikorát, az igazán értékelhette a csapat igyekezetét.

Az annak idején 15 dollárért árazott, majd később ingyenessé tett játék azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket - egyszerűen sosem gyűlt össze akkora aktív játékostábor, akik hosszabb távon is életben tarthatták volna a multis mókát. Ennek nyomán a még a Kickstarter-kampány idején beígért fícsörök jelentős része nem készült el, beleértve a konzolos átiratot is. Mivel ez egyáltalán nem korrekt az egykori támogatókkal szemben, a Bulkhead és annak anyavállalata, a Splash Damage teljes, kérdésektől mentes visszatérítést ajánl a backereknek.

Habár a stúdió láthatóan befürdött ezzel a projekttel, temetni még nem kell őket. A Splash Damage nyilvánvalóan meglátta a potenciált a csapatban (másképp nem vásárolták volna fel őket 2022-ben), ezzel pedig a kellő támogatást is megkapják a következő, Wardogs című alkotásukhoz, melyről egyelőre a címén kívül vajmi keveset tudunk.

1.
1.
crytek
Becsülendő azért nem kevés pénz bukhatnak ha esetleg "mindenki" visszatérítést kér.Bár a vásárlók nagy része már rég elfelejtette az biztos. De kevés cég van aki így járt volna el.Nagyon sajnálom, hogy ezek a kis cégek nem 6-8 órás single fps-eket készítenek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...