Elképesztő, mennyi befejezése lesz a Baldur's Gate III-nak

  • Írta: zoenn
  • 2023. július 18.
  • Hír
Link másolása
A Larian Studios írójával készített interjúból egészen elképesztő adatok láttak napvilágot a közelgő Baldur's Gate III-ról. Közel 17 ezer variáció létezik a történet befejezésére, ami azért egészen brutális.

A Fextralife nemrégiben mikrofonvégre kapta a Larian Studios egyik társíróját, Chrystal Dinget, akitől azt kérdezték, hogy hány befejezésvariáció lehetséges a Baldur's Gate III-ban. A választ pedig 17 ezer lett, ami nagyon nagy szám. Az biztos, hogy a 174 órányi átvezető és 22 alosztály mellett lesz tartalom rendesen a szerepjátékban!

Persze ez nem jelenti azt, hogy 17 ezer gyökeresen eltérő véget érhet a kampány. Valószínűbb, hogy döntéseink apránként beépülnek a játék végi epilógusba, hasonlóképpen ahogy a Divinity: Original Sin 2 végén láttunk. Jó néhány eltérő párbeszédablakkal, és a sorok más és más elrendezésmódján mutatkoznak meg a különbségek a főbb befejezések mellett.

Mindenesetre már nem kell sokat várnunk, hogy elkezdjük ezt a csodálatos történetet, augusztus 3-án érkezik a játék - első körben PC-re.

10.
10.
delphijos
#7: Pontosan ahogy Doomsayer írta. Ez nem egy Larian hivatalos marketing video. Hanem a millió random YT csatorna egyike. Mitől lenne ez hazug marketing ha van benne tévedés ? Amit te írsz is ferdítés, mert 4 játékról beszélsz. Az hogy egy sorozat részei, akkor is 4 játék.
9.
9.
chris8800
174 órányi más és más átvezető, az igen... még játékhosszra is elég hosszú lenne...
8.
8.
Doomsayer
#7: Egy random amerikai youtuber mondja?
7.
7.
Orarugofelpattano
#3: Nézd végig a videót, elhangzik benne, a "legtöbb" befejezés az RPG-k között, mivel a fallout is RPG, így nem állja meg a helyét.
6.
6.
Realms
#5: Megéri. A második rész jobb mint az első. Ám az általad említettekre a Pathfinderek inkább hasonlítanak.
5.
5.
DragonBleacPiece
noob kérdés, de megéri egy esélyt adnom a divinity: original sinnek, ha elborzaszt az egész grafika meg kezelőfelület? viszont a pillars of eternityket és baldurs gate 1-2t, planescape tormentet, arcanum :steamworks of magick obscurat imádom
3.
3.
Doomsayer
#2: Nekem úgy tűnik, hogy egy társíró azt mondta egy kérdésre, hogy kb 17000 variáció is kijöhet a végére, de ez nem azt jelenti, hogy azt marketingelik, hogy 17000 befejezése van a játéknak. Azt meg rajtad kívül senki nem mondta, hogy "legtöbb"...

Látjátok, az ilyenek miatt van, hogy a Starfield esetében csak a Todd nyilatkozhat, itt a jó példa.

#ordashazugság #hazugmarketing #hatebreed #facepalm
2.
2.
Orarugofelpattano
Fallout 1,2,3 és new vegasnak legalább ennyi befejezése variációja van, de inkább több, szóval nem kellene ekkora ordas hazugsággal kezdeni, hogy BG3-nak van a legtöbb befejezése...
Ettől még persze biztos piszok jó játék lesz, de azért a marketingen van még mit javítani.
1.
1.
Slik
nem kis feladat lesz osszevagni a befejezeseket youtubera
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...