Már Európában is elérhető a Pokémon Sleep

  • Írta: szlav
  • 2023. július 19.
  • Megjelenés
Link másolása
A végtelenül cuki alváskövető applikáció hozzánk is megérkezett. Ha ti is nap mint nap karikás szemekkel és nyűgös fáradtsággal küzdötök, akkor tanulhattok egyet, s mást a jó öreg Snorlaxtól.

Mi sem gondoltuk volna, hogy egyszer Pokémonokkal fogunk ágyba bújni, de a japánok minden őrültségre rá tudnak minket venni. Néhány hete már beszámoltunk a Pokémon Sleep érkezéséről, ma azonban végre Európában, így Magyarországon is megjelent az alvásmérésre és az egészséges, jó szokások kialakítására specializált ingyenes mobilapplikáció. A dolog lényege, hogy az alvási szokásainkat és az éjjeli aktivitásunkat egy helyen követhessük, ha pedig sikeresen elértük a saját magunk által megadott célokat, a játék egyre több, gyűjthető Pokémonnal jutalmaz bennünket.

Az alvásméréshez alapvetően egy töltőn lévő, a matracon mellettünk heverő telefonra lesz szükségünk, akinek azonban ez a megoldás nem fekszik, benevezhet a Pokémon GO Plus+ nevezetű, fent látható kiegészítőre. A Pokémon Sleep alkalmazással párosítva az apró, pokélabda formájú szerkezet a mérőeszköz funkcióját tölti be, de a kütyüt használhatjuk a Pokémon GO-ban is, ha a mobiltelefon elővétele nélkül szeretnénk befogni a környék szörnyecskéit.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...