Már fejlesztés alatt állhat a legújabb Need for Speed-videójáték

Link másolása
Egy friss álláshirdetés buktatta le a Criterion Games készülőben lévő, vadiúj Need for Speed-videójátékát. Ez lenne az ötödik cím a sorozatban, amit a stúdió fejleszt.

A Need for Speed-franchise legutóbbi videójátéka, az Unbound még csak egy fél éve jelent meg, máris új tagot keresnek a Criterion Games csapatába. A friss álláshirdetésre az Insider Gaming figyelt fel, akik azt is leírták, hogy a betöltendő pozíció a "World Artist". A leírás szerint az a cél, hogy az új alkalmazott "segítsen létrehozni egy olyan nyitott világot, ami gyors, zsigeri és hiteles élményt nyújt a játékosoknak."

Amennyiben a Criterion Games valóban a következő Need for Speed címen dolgozik, az lenne az ötödik videójáték a sorozatban, amit a stúdió fejleszt. Az első a Need for Speed: Hot Pursuit volt még 2010-ben.

Habár hivatalos bejelentés még nem érkezett, a korábbi pletykák, utalások és szivárgások valószínűvé teszik, hogy a következő Need for Speed a széria 2005-ös csúcspontjaként számon tartott klasszikust, a Most Wantedet élesztheti újra (vagy folytathatja) valamilyen formában. 

Kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést! 

12.
12.
Sz0ty1
Én szerettem és gyűlöltem mindet! Ezt is játszani fogom, ha úgy hozza kedvem. Csak lenne időm!!! Az előfizetéseimet is mondom le sorban, mert egyszerűen nincs időm játszani. Ebben a hónapban két perc híjján össz-vissz másfél órát játszottam... :/
11.
11.
crytek
#10: Grid egy fos kiadták 4szer ugyanazt más néven..szóra sem érdemes
Dirt 5-el nekem semmi bajom nem volt. Kimaxoltam az alapjátékot tisztes jóféle arcade game lett.
NFS az egyetlen a piacon ami próbál vergődni és keresni azt ami már rég adott csak az EA-nek nem veri ki a szemét..
Akkor már inkább tolom dirt szerű nfs-ekkel mint ezekkel a utobbi évek hulladék nfseivel

#9: "A Need for Speed-be mit szeretnétek még?" Még semmit. Szimplán azt akarom viszont látni amit anno a nfs képviselt. Leültem vele játszani és kb fel sem álltam csak ha wc-re kellett mennem vagy ilyesmi.. a mostani nfsben meg 2 futamot letolok azt már unom semmi de semmi aspektusa nincs ezeknek ami megfogná az embert.
Felőlem évente kiadhatják a Most Wantedet csak más kocsikkal más helyszínnel mert az pl egy kegyetlen jó game. Inkább tolom azt mint a mostani nfs néven megjelent izéket

10.
10.
adamsfamily
#1: Elnézve az előző néhány Codemasters játékot,szerintem nekik kellene adni utoljára.Szerintem az EA is csak a licensz szerződéseik miatt vette meg őket.Kijátszottam a Grid legends-et a Dirt 5-öt,de a régi játékaikhoz képest kanyarban sincs egyik se.A grid Autosport óta mennek le a lejtőn.
Amúgy NFS szerintem az egyetlen a piacon,ami próbál is újítani(legalább a játékmeneten).Heat-ben ott volt az éjszakai rendőrős téma,ebben azt a rendszert mókolták át és hozzávágták még a fogadásos rendszert.
9.
9.
cobrausa24
Egy olyan játéktól, ami alapból az autóversenyzés valamilyen formájáról szól, mi más szeretnétek? A The Crew 2 és alapból az a sorozat még ennél is többet lefed, mert lehet menni vízen és levegőben is (persze nem autóval), vagy van GTA sorozat, amiben szintén több jármű van.

A Need for Speed-be mit szeretnétek még? Motorokat, bicikliket esetleg? Néha olvasok olyanokat, hogy szeretnének az emberek újítást a játékokba és ez a rész érthető, de mit? Mit szeretnének az emberek? Mit szeretnének látni? Mire vágynak a kategórián belül? Meg kell nevezni, hogy mit szeretnének látni vagy játszani, mert a "valami újítást akarok" kifejezéssel csak ragozzák az emberek a semmit.

Mi legyen egy autós játékban? Tengeralattjárózás? Úrhajózás? Sakkozás? Meditáció VR-ban? Pitypang szedés cifra elefántok között? Táblagépes rajzverseny? Mit várnak az emberek egy autós játéktól?
Az autó az olyan, hogy megy előre, meg hátra, ha pedig a kezünkkel rásegítünk, akkor balra és jobbra is tekereg és ezzel kifújt. Ezt tudja: menni. Mi újítás legyen benne? :)

Akinek kicsit többre van igénye, akkor az Assetto Corsa Competizione vagy az rFactor 2 játékokat kipróbálhatja, mert ott bizony egy Need for Speed-hez képest lesz változás, és legfőképpen mi magunk (pilóták) leszünk a változás, mert ott szinte az egész irányítást újra kell tanulni, mert megkövetelik a precizitást, komolyságot, az autó és határainak megismerését és a saját egónk legyőzését.
Ha pedig akarjuk keverni a sportjátékokkal, akkor mondjuk a Rocket League, ami egyébként ingyenes is (meg van valami hasonló golfos is, csak nem tudom most a címét).
Nekem ez a javaslatom :)
8.
8.
drat576
Nekem nem is újítás kell, csak minőség. Amit vállal egy játék és ami akar lenni, azt hozza le úgy és olyan kiforrottan és átgondoltan, ahogy annak lennie kell.
7.
7.
crytek
#5: Pont ezt a jó benne mert lehet a MS látja hogy hoppá már a 28. copy pasténkat más is tudja produkálni..ezért a FH6 valamiben biztos másabb lesz.
6.
6.
Br1sk
De nekem nincs bajom ezekkel. A crewt valszeg tolni is fogom. Csak mondom hogy autós játoktól újítást várni nonszensz.
5.
5.
Br1sk
#4: Forza horizonból már van 5. Erre most a másik sorozat ami nem tudott identitást fejleszteni is horizon lesz. Pont erről beszéltem...
4.
4.
crytek
#3: Mit? Lehet bőven csak akarni kell.
Csak hogy friss címet említsek... Crew..volt a hígfos 1 majd jött a 2 ami más volt majd itt a 3 ami lemásolta a forzát... szóval 3. részre is tudott változást hozni..
3.
3.
Br1sk
#2: Mit lehet újítani az autóversenyzésen? Azt is csodálom hogy ennyi autós játék frechise ami van megfér egymás mellet a piacon
2.
2.
Wolverine
Állandóan ez a korábbi részekhez való visszanyúlás megy, vagy belenyúlnak valami újba (Unbound), ami silány. Ideje lenne már valami olyat alkotni, ami új és áttörő, ahogy az még ment a 2000-es évek elején. Lehet mondjuk ezt nem egy Criterion games-től kéne várni, vagy én várok túl sokat a mai gamektől, ezt nem tudom, de annyi biztos, hogy az nfs széria kellően érdektelen lett az utóbbi években, ráférne némi boost.
1.
1.
crytek
Codemastersnek adják le egyszer ő is tegyen egy próbát lehet mindenki jobban járna
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...