Sam Lake arca bekerült a Max Payne 3-ba

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A sorozat írója az első részben a főszereplő arcmodelljeként is helytállt, egy lelkes modder pedig ezt igyekezett átültetni a trilógia harmadik részébe, úgy fest, sikeresen.

A 90-es, de még a korai 2000-es évek is számos olyan kreatív megoldással büszkélkedhetnek, amely mögött első körben a büdzsé állt, és a mai indie játékok készítésénél sem merülhetne fel hasonló. Ennek talán legjobb példája az eredeti Command & Conquer játékok Kane-je, akit a videó átvezetőkért felelős rendező alakított meggyőző ripacssággal.

A másik példa a Remedy 2001-es játéka, a Max Payne, amelyben a főszereplőnek Sam Lake, a játék írója kölcsönözte az arcát és mimikáját. Igaz, hogy már a második rész Max-e sem hasonlított Lake-re, de a sok szempontból meghatározó harmadik rész kapcsán úgy fest, hogy egy modder kijavította a csorbát.

A Nexusmodon elérhető csomag teljesen lecseréli Max arcát és mimikáját úgy, hogy közben teljesen kompatibilis marad a játékbeli frizurákkal és Max arcának sérüléseivel is. A készítő viszont kiemelte, hogy nem javasolt a moddal multizni.

4.
4.
pandaril
#1: Meghatározó volt, mert meghatározta a sorozat jövőjét (nem is készült belőle több rész).
3.
3.
Extol
#1: Osztom. Szerintem dögunalom volt
2.
2.
Br1sk
1-2 kurva jó. a 3. at végig se bírtam vinni annyira irritált a sok átvezető video
1.
1.
sumblinker
Miért meghatározó a harmadik rész? A leggyengébb mind közül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...