Dark Souls-anime készülhet a Netflixnél

  • Írta: szlav
  • 2023. július 28.
  • Pletyka
Link másolása
Hivatalos bejelentésre még nem került sor, a szóbeszéd szerint azonban a Netflix gondozásában, animációs sorozat formájában térhet vissza a FromSoftware mesterműve, a Dark Souls.

GiantFreakingRobot szerkesztői a közelmúltban számos, később igaznak bizonyuló filmes pletykát publikáltak, így megbízhatónak tűnik az exluzív hírük is, amely szerint a Netflix anime-sorozatot készít a FromSoftware megkerülhetetlen dark fantasy akció-szerepjátékából, a Dark Soulsból. Mivel a streamingszolgáltató számos hasonló projektet vitt sikerre (Castlevania, Cyberpunk: Edgerunners, DOTA: Dragon's Blood), egyáltalán nem tűnik elképzelhetetlennek, hogy Hidetaka Miyazaki sötét világát is képernyőre vigyék ilyen formában.

Ahogy említettük, a Netflix még nem kommentálta a híresztelést, illetve a hivatalos leleplezés is várat magára, azt azonban már előre leszögezhetjük, hogy igen komoly feladatot vállalnak a sorozat készítői. Kevés játék akad, amely olyan szinten meghatározta volna a 2010-es és 2020-as évek játékiparát, mint a FromSoftware hírhedten kegyetlen szériája, ezt a szellemiséget animációs sorozat formájában átadni pedig nem lesz egyszerű feladat.

Mindenesetre mi nagyon reménykedünk benne, hogy a pletykák igaznak bizonyulnak. A GiantFreakingRobot szerkesztői valószínűnek tartják, hogy a széria az eredetileg 2011-ben megjelent első Dark Souls történetét, vagyis Lordran komor világát hozná el a képernyőre - rajongóként ennél szebb ajándékot el sem tudnánk képzelni. Praise the Sun!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...