Patch-et kapott a The Lord of the Rings: Gollam

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 3.
  • Hír
Link másolása
A már elérhető frissítés a PC-s teljesítmény problémák javítását tűzi ki nemes célul, és a megoldottnak vélt hibák listája finoman szólva sem rövid. A patch konzolos verziójáról egyelőre nincs hír.

Az idei év talán egyik, ha nem legrosszabb játéka lett a The Lord of the Rings: Gollum. Ha kérdéses, hogy valóban nagyot taknyolt-e a játék, elég csak arra gondolni, hogy a point-and-click címeiről ismert Daedalic bejelentette, hogy nem készít több játékot, és már csak kiadói munkákat végeznek.

Ennek ismeretében valahogy mégis derék dolog, hogy nem engedték el a játék kezét, és igyekeznek menteni a menthetőt. Ennek okán ki is adtak egy igen vaskos patch-et, egyelőre csak PC-re. A javítások játékmeneti bugokat, egyes küldetések fázisait és olyan grafikai feature-öket érintenek, mint a DLSS. A teljes lista a fenti linken olvasható, de érdemes hideg élelemmel készülni hozzá, igen tartalmas. Kérdés persze, hogy hány bug maradt még a játékban, illetve az is, hogy a javítások várhatóak-e konzolokra is.

5.
5.
sumblinker
Na, így már jöhet! :) Reméljük PS4-re is érkezik a javítás.
4.
4.
crytek
#3: Előbb 1-2+ milláért megjáratják majd valamelyik előfizetésben az tuti.. :) Nekem a trioból mindegy a hol csak legyen ott az egyikben
3.
3.
hedzsooo
Az a par ember aki crytek-el eggyutt bundle-be varja hogy aztan jatszhasson vele, biztosan igen megorult ennek a hirnek. :)
2.
2.
crytek
Nagyon várom már hogy játszhassam majd.
1.
1.
Extol
A legrosszabb olyan játék amit ismert fejlesztő adott ki. De valóban az becsülendő hogy oltanak némi tüzet mielőtt bedobnák a törölközőt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...