GC 2023: Bejelenthetik az új Metro-játékot is

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 7.
  • Pletyka
Link másolása
Az ukrán 4A Games csapata kiállítóként lesz jelen az augusztus végi kölni rendezvényen, ami csak egyet jelenthet: az idei Gamescomon mutathatják be a Metro-sorozat következő iterációját.

A 4A Games hivatalosan még nem jelentette be következő projektjét, ám erre nagy valószínűséggel az idei Gamescomon sor kerülhet, hiszen a srácok kiállítóként lesznek jelen a kölni rendezvényen a hivatalos honlap szerint. (Egészen pontosan a D051/C050-es standon, a 3.2-es csarnokban).

A stúdió már 2020-ban sem csinált titkot abból, hogy egy új Metro-játékot fejleszt, amely során minden tudásukat felhasználják, amit az elmúlt 15 évben szereztek. A céljuk az, hogy minél magasabbra helyezzék a mércét. A következő játékuk már a kilencedik generációs konzolokra és PC-re készül, kihasználva a megnövekedett teljesítmény előnyeit.

Az Insider Gaming információi szerint az új Metro külső tesztjei folyamatosan zajlottak az elmúlt évben, ami arra utal, hogy lassan a befejezés fázisába érnek a munkálatok. Leghamarabb a Gamescom nyitóestjén, augusztus 22-én leplezhetik le a játékot.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

3.
3.
Br1sk
pár hónapja pörgettem ki az első kettőt először. gagyik őszintén. hangulat van de hamar meglátod milyen sekélyes és béna az egész. az exodust egyfolytában 4 euróért akarja hozzám vágni a steam meg az epic is de nem kell
2.
2.
Hoki György
Kíváncsi vagyok merre viszik a sztorit az Exodus után, a dlc felvillantott egy lehetőséget, hogy láthassuk a világ többi részét - Amerika éppúgy szét lett verve, mint Oroszország, de amennyire látszik abból a pár képkockából, máshogy kezelték a világ végét. Persze lehet (sőt, biztos) hogy maradunk az oroszoknál, esetleg talán Artyom után egy új hős vezetheti ki az embereket a Metróból. Eddig egy rossz rész sem volt, így várom.
1.
1.
crytek
Mindegyik része parádés. Így csalódni tuti nem fogok.Izomból várom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...