Felújított Steam Decket kínál a Valve

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 9.
  • Hardver
Link másolása
A cég teljesen felújított és tesztelt példányokat kínál eladásra igen komoly kedvezménnyel, ráadásul mindhárom verzióból. Hogy ez időszakos dolog vagy velünk marad, még kérdéses.

A Valve kézi PC-je igen komoly sikernek örvend, és a többi, megjelent vagy még csak bejelentett eszközhöz képest továbbra is versenyképes maradt az árának köszönhetően. Ha valakinek nem probléma, hogy nem ő egy eszköz első tulaja, annak pedig még az alap árnál is jobb ajánlatot tud adni a gyártó. Az Apple termékei kapcsán ismerős refurbished megjelöléssel ellátott használt, de felújított és tesztelt példányok nyomott áron érhetőek el a Steamen keresztül.

Az oldal szerint a több mint 100 elemből álló tesztben vizsgálják a beviteli elemeket, az akkut, a hangrendszert és a kijelzőt, és szükség esetén cserélik a hibás alkatrészeket, így teljesítmény és játékélmény szempontjából ugyanazt nyújtják a felújított modellek, mint az újak. Kisebb esztétikai hibák előfordulhatnak, azonban a működést nem befolyásolják.

Az alapmodellnek számító 64GB-os variáns ára 339, a 256GB-sé 439, míg a csúcsmodell 512GB-sé 539 euró. Összehasonlításképp az új eszközök árai 419, 549 és 679 euró nálunk. Mindegyik Deck mellé jár az alap 1 év garancia, egy felújított tápegység és a hordtok. Arról egyelőre nincs információ az oldalon, hogy ez egy ideiglenes akció, vagy pedig állandóan elérhető ajánlat.

10.
10.
Ooorky
#5: Tudom, refurbished bluetooth fülesem van, feleannyi volt mint az új és 60€ az 60€...
Na meg 30 napig visszavette volna az amazon ha mégse jön be.
9.
9.
csoki0619
#8: Te valami retardált lehetsz, tehát nem bántalak. Az Ilyen beszólások már általános suliba is kínosnak számítottak.
8.
8.
silkgoat
#6: jo sokat varhattal hogy valamire ugorhass kisgyerek :D
a poenod meg...ja varj nincs poenod, menj jatsz inkabb a kis pockoddel kislany :D
azt nem irhatom, hogy olvass utana, mert ha tudsz is olvasni valoszinuleg funkcionalis analfabeta vagy, bar a szo jelenteset sem ertheted :D
7.
7.
Extol
6.
6.
csoki0619
#5: Jaja, ez true story, én is évekig visszaküldtem a használt wc papírt azzal az indokkal, h nagyon karistol, pár hónapra rá jött a narancsszínű Zewa.
5.
5.
silkgoat
#4: Altalanos hiba hogy a bekapcsolo gomb beesik, meg meg par nagyon nem komoly baj. Ezeket van hogy nem kuldik vissza hanem ujat kuldenek helyette. Igy az ott maradtakat mivel nincs nagy bajuk siman ujra el lehet adni felujitas utan. Okostelefonbol is vannak felujitottak, laptopokbol is. Megsem rosszmajuskodik senki sem rajta :D
4.
4.
Ooorky
Jó sok visszaküldött lehet ha ilyesmire vetemednek.
3.
3.
silkgoat
hmm, veszek egyet tartalekba akkor nem kell varnom egy honapot ha esetleg vissza kell kuldenem :D
2.
2.
szinkron
az ugyanazt szó egybe írandó
1.
1.
markoci555
ez már közelít afelé, amennyit adnék érte, legolcsóbbat megvenni, kicserélni az ssd-t, power bank alá, aztán félig meddig van egy normális cuccod
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...