Hivatalos modtámogatást kap az Anno 1800

  • Írta: szlav
  • 2023. augusztus 13.
  • Hír
Link másolása
Négy évvel a játék megjelenése után végre a Ubisoft is rábólint az Anno 1800 modjaira. Olyannyira, hogy a későbbiekben már külső forrásokhoz sem kell fordulnunk a közösségi tartalmakért.

Habár a Ubisoft nem éppen arról híres, hogy szabadon hagyná, hogy rommá modoljuk a játékaikat, az Anno 1800 esetében ez elkerülhetetlen volt. Az ipari forradalom idején játszódó városépítő stratégiai játékhoz rengeteg kisebb-nagyobb közösségi bővítmény és módosítás érkezett, ezeket azonban jóformán csak a Nexus Modsról vagy esetleg Githubról szerezhették be a játékosok. Ez hamarosan megváltozik.

A Ubisoft ugyanis a fedélzetre hívta a mod.io csapatát, hogy az ő segítségükkel adjanak hivatalos modtámogatást az Anno 1800-nak. Arról egyelőre nincs szó, hogy az idén megjelent konzolos verziókat is érintené a dolog, PC-n azonban nem lesz szükségünk semmiféle modkeresőre vagy loaderre: a játék menüjén belül megtaláljuk majd a legjobb, a hivatásos fejlesztők által is támogatott közösségi projekteket - az egész a Bethesda Creation Club kezdeményezésére emlékeztet bennünket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...