Új operátort kap a Rainbow Six Siege

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 14.
  • Hír
Link másolása
Meglepetésként érhet minket az új operátor, ha egyáltalán nem foglalkoztunk videójátékokkal az elmúlt 8 évben. Ram, a koreai származású operátor hasznos tagja lehet a csapatnak, ha lopakodás helyett a határozottabb fellépést választanánk.

Ram különleges kütyüje a BU-GI Auto-Breacher nevet viseli, ami egy páncélozott drón. Törhető falakat, barikádokat, és a másik csapat által lerakott csapdákat fog megsemmisíteni miközben halad a kijelölt útján. Fontos, hogy alapvetően golyóálló a masina, de egy jól irányzott C4 vagy gránát azért feladja neki a leckét, vagy a hátulján elhelyezett vörös bádogdoboz kilövése is megállíthatja.

Egy MG-E light machine gunnal, egy R4-C assault rifle-lel és egy MK1 9mm-es pisztollyal, vagy egy ITA 12S shotgunnal csapathatjuk majd a különböző pályákon az új operátorral.

Új operátor persze csak az új seasonhöz dukál és mint mindig, most is érkezik pár frissítés a játékmenetbe. Átdolgozták Grim, Fuze és Frost kütyüjét is, illetve egy fegyver-rulett mód is érkezik az árkád játékmódhoz, melyben egy random választott fegyverrel kezdi mindenki a meccset.

A prémium battle passnek hála egyből ki is próbálhatjuk az új támadó csapattagot, vagy várhatunk pár hetet és a játék „kevésbé drágább” fizetőeszközével, credittel is megvásárolhatjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...