Most tiéd lehet a Black Book és a Dodo Peak az Epic Store-ban

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 17.
  • Akció
Link másolása
Csütörtökön menetrendszerűen megérkeznek az Epic Games Store ingyenes játékai, és ezúttal sincs másként. Ha egy retro platformerre vagy egy sötét hangulatú RPG-re vágysz, akkor most jól jársz.

A Black Book egy sötét hangulatú szerepjáték, melyben a történetvezetésnek kulcsfontosságú szerepe van. A harcot némi kártyajátékos rendszer bolondítja meg, ám a sztori miatt mindenképp érdemes nekiesni. A szláv mitológiára épülő anyagban egy fiatal varázslónő szárnypróbálgatásainak lehetünk tanúi, miközben felfedezzük a világot és mondákból ismerős szörnyekkel csapunk össze.

Ezzel szemben a Dodo Peakben a klasszikus és a modern arcade-játékok elemei keverednek, amelyben össze kell szednünk az eltűnt csemetéket dodómadarunkkal, miközben a lehető legügyesebben próbáljuk elkerülni a pályákon ránk leselkedő veszedelmet.

Mindkét játékot egészen augusztus 24-ig tehetjük magunkévá. Már azt is tudjuk, mi jön a jövőhéten: egy előzményjáték, mégpedig a méltán híres űrstratégiáé. A Homeworld: Deserts of Kharak-ra biztos minden rajongó ráveti magát, ha tetszett neki a klasszikus részek remaster-változata, ami nem is olyan régen volt ingyenes.

1.
1.
hedzsooo
A Black Book kiraly, nagyon jo kis jatek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...