GC 2023: Ezeket a változásokat hozza magával a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
Amellett, hogy vadonatúj képsorokat láthattunk a Cyberpunk 2077 DLC-jéről, a CD Projekt RED megerősítette, hogy az alapjáték is megkapja a 2.0-ás frissítését, amihez ingyen hozzájuthat mindenki.

A Cyberpunk 2077 első és egyben utolsó nagyobb kaliberű kiegészítőjéből is láthattunk képsorokat a Gamescom nyitóestjén. ám a látogatók ki is próbálhatják a Phantom Libertyt a kölni expón. Másik érdekességünk, hogy közeleg az alapjáték következő jelentős frissítése. A 2.0-ás update jelentős átalakításokat hoz a harcokba, ráadásul alapjáték tulajdonosai is megkapják, a DLC meglététől függetlenül - PC-n és jelenlegi generációs konzolokon.

Az biztos, hogy a játék újraindítása nélkül újraépíthetjük a karakterünk felépítését a Respec opcióval, illetve Night City is új helyszínekkel bővül. A Phantom Liberty DLC 2023. szeptember 26-án érkezik.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
crytek
Még szerencse hogy élőben néztem végig a showt.. Ez a trailer bazz ekkora egy súlytalan hangulattalan nagy nulla semmit azért nem semmi...mintha valami zs studió játéka lett volna..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...