Ray tracing mod készül a Half-Life 2-höz

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 23.
  • Videó
Link másolása
A projektet az Nvidia támogatja, és több tapasztalt modder csapat is dolgozik rajta. A remaster egyelőre igen korai szakaszban van még, így megjelenésről nincs még szó, de trailert már kaptunk.

Tegnap jelentette be az Nvidia egy blogposztban, hogy készülőben van az ikonikus játék, a Half-Life 2 ray tracing modja. A projekten négy olyan csapatok dolgozik, akik már korábban, külön-külön is készítettek modokat a játékhoz, azonban most Orbifold Studios név alatt közösen, együttes erőbedobással láttak neki a munkához. A Nvidia kiadott egy trailert is, hogy láttassa a változásokat.

A remaster az NVIDIA RTX Remix modder programmal készül, ami a cég saját, ingyenesen használható megoldása. A projekt minden létező technikai megoldást használni fog: fejlesztett anyagok és felületek, teljes ray tracing támogatás, NVIDIA DLSS, NVIDIA RTX IO és NVIDIA Reflex is kerül majd bele. A gépigényről egyelőre nem tudni, de ha olyan lesz, mint a Portal: Prelude RTX, ami az RTX 4090-es kártyákat is térdre kényszeríti, akkor nem lehetünk túl bizakodóak.

2.
2.
Csoki80
Az eredetinek jobb a színvilága...
1.
1.
crytek
Hála nekik ezzel se kell játszanom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...