GC 2023: Jövőre jön csak a S.T.A.L.K.E.R. 2

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 24.
  • Csúszás
Link másolása
Kevesebb, mint egy hónapja még arról volt szó, hogy december 1-én érkezik a Stalker 2: Heart of Chornobyl, de most már 2024 első negyedévére datálják, pontosabb dátumunk még nincs, trailer viszont annál inkább!

Ahogy egy augusztus eleji X-posztban is olvashatjuk, nemrég még úgy volt, hogy a nagysikerű Stalker folytatását december 1-re datálták, de most a press-kitnek hála tudjuk, hogy csak valamikor jövőév első negyedévében számíthatunk rá.

A túlélős horror FPS-nek elég hányatott sorsa van, az orosz-ukrán háború, a fejlesztőjét ért hackertámadás és a Prágába költözés gondolata mind-mind csak elősegítette a csúszást, így nem csodálkozunk, hogy végül a decemberi megjelenésnek lőttek. A GSC Game World nem is olyan rég megkérte a rajongókat, hogy ne osszanak meg semmiféle információt a korai buildről, amit orosz hackerek elloptak és kiszivárogtattak.

A játék PC-re és Xbox Series S/X-re érkezik és már a megjelenés napján benne lesz a Game Passben. Ha esetleg támogatni szeretnétek a csapatot, itt több változatban is elő tudjátok rendelni az alkotást.

2.
2.
tyber16
Elvileg csak 3 hónapig xbox exklúzív, utána jön ps-re is vagy tévednék?
1.
1.
crytek
Nem volt meglepetés

Nem mellesleg ez a trailer egész jól titkolja hogy UE5...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...