GC 2023: Ilyenek a kiterjedt ütközetek a Homeworld 3-ban

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
Igazi "háborús játékok" várnak ránk a Blackbird Interactive űrstratégiájában. Flottaparancsnokként az ellenséges hullámokon keresztül kell átverekednünk magunkat értékes zsákmány fejében.

A Homeworld 3 továbbfejleszti a már ismert receptet, ugyanazt, amit már évek óta szeretnek a rajongók. A valós idejű stratégia roguelike elemekkel keveredik a játékban, ráadásul mindezt barátainkkal közösen kooperatív módban is átélhetjük. Flottánkat az ellenséges hullámokon keresztül kell átverekednünk magunkat, miközben olyan erős ereklyéket zsákmányolhatunk, amivel fejleszthetjük hajóinkat.

Eredményeink alapján további kiegészítéseket és flottákat nyithatunk meg, amire szükség is van, hiszen a kihívás is folyamatosan növekszik. A Gamescomon már láttunk egy filmes előzetest a Homeworld 3-ról, most viszont valódi gameplay jeleneteknek örülhetünk.

Az anyag 2024 februárjában érkezik PC-re.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...