Szivárog a PlayStation Plus szeptemberi felhozatala

  • Írta: szlav
  • 2023. augusztus 28.
  • Pletyka
Link másolása
Billbil-kun leakjei eddig sosem hagytak minket cserben, így szinte mérget vehetünk rá, hogy szeptemberben a 2022-es Saints Row vezeti majd a PlayStation Plus Essential felhozatalát.

Gyakorlatilag már bevett szokás, hogy a Dealabs fórumhasábjain billbil-kun napokkal előre kiszivárogtatja a PlayStation Plus érkező finomságait. Ez ezúttal sincs másképp: a szivárogtató szerint a jövő hónapban a 2022-es Saints Row lesz a legizgalmasabb cím. Habár a GTA-klón széria harsány rebootja nem aratott osztatlan sikert, számos javítással és bővítménnyel a háta mögött biztosan örömöt okoz majd jónéhány játékosnak.

A szivárogtató azonban egyelőre csupán ennyit árult el a PS Plus Essential szeptemberi játékairól - úgy fest, ő sem tudta kiszagolni a maradék egy-két címet. A hírek szerint egyébként a Sony hivatalos bejelentésére augusztus 30-án érdemes számítanunk, a játékok pedig szeptember 5-től október 3-ig lesznek beszerezhetők.

3.
3.
crytek
Kíváncsi leszek a PS + Premium mikkel kecsegtet majd szepetemberben. Starfield miatt el kell terelni a msról a figyelmet. Last of Us 2 befigyelhetne :)
2.
2.
MikeHock
Tipikusan az a játék, amire pénzt biztos, hogy nem adnék, de "ingyen" talán egy próbát megér.
1.
1.
crytek
Pff. Azért remélem valami jó lesz azért szeptemberben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...