Saints Row (2022)

PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X

Kiadó: Deep Silver, Fejlesztő: Volition
Új helyszínt, új történetet, de a régi hangulatot ígéri a Saints Row rebootja.
Értékelés: Nincs még értékelve

TGA 2021: Őrült akciót ígér az új Saints Row

A Saints Row-reboot legújabb előzetesével végre a játékmenetből is többet látunk, ami alapján – még ha nem is lesz annyira elvetemült a játék, mint az elődjei – őrült kalandokból ezúttal sem lesz hiány.

Nézd vissza a The Game Awards műsorát!

Hajnalban megrendezésre kerül az idei év utolsó nagy videojátékos eseménye, a The Game Awards. Az év legnagyszerűbb játékait ünneplő díjátadó során természetesen ezúttal is rengeteg új bejelentésre és látnivalóra számíthatunk.
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!

Fél évet csúszik a Saints Row-reboot

A Volition elhatározta, hogy jövőre új alapokra helyezi a Saints Row-franchise-t egy reboottal, amiben elölről követhetjük végig egy másik, szintén Szentek néven futó banda felemelkedését. Most úgy látszik, az eredeti határidő nem tartható.

Ezzel a küldetéssel kezdődik az új Saints Row

A Game Informer jóvoltából friss, kicsit több mint nyolcperces kedvcsinálót kapott a Saints Row rebootja. A gameplay-bemutató a játék kezdeti küldetéseiből ad kiadós ízelítőt. Csekkoljátok!

Saints Row - Santo Ileso körzetei

Nemrég egy rövidke ízelítőt kaphattunk abból, hogy milyen lesz a Saints Row-rebootnak otthont adó Santo Ileso, most pedig maguk a fejlesztők mesélnek egy kicsit többet a különböző körzetekről.

Lessünk bele az új Saints Row világába!

A Volition jövőre újra jelentkezik a népszerű játéksorozatával, ám ahelyett, hogy tovább emelné az őrült téteket, inkább visszatér az alapokhoz. A Game Informernek hála ráleshetünk, hogyan néz ki Santo Ileso, az új játszóterünk

GC 2021: Az Elden Ring lett a legjobb játék

Az idei Gamescomon is díjazták a közeljövőben érkező játékokat, a Bandai Namco pedig valósággal letarolta a mezőnyt - amit persze javarészt az Elden Ringnek köszönhetnek a japánok.

GC 2021: Saints Row - bővebben a rebootról

Még épp csak bemutatkozott a Saints Row-sorozat jövőre várható rebootja, de a Volition máris előállt egy videóval, hogy kicsit bővebb betekintést engedjenek a játékba és Santo Ileso városába.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

GC 2021: Bemutatkozott a Saints Row-reboot

Jövőre újra belevethetjük magunkat a Saints Row őrült akcióval teli világába. A Volition egy reboot formájában tér vissza a sorozathoz, amely új helyszínt, eredettörténetet és karaktereket hoz magával.
  • Írta: gorien
  • 3 komment