Bezárja kapuit a Saints Row franchise-t is fejlesztő Volition

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. augusztus 31.
  • Biznisz
Link másolása
Az Embracer Group az átszervezés részeként, aminek a célja, hogy a videójáték-iparban betöltött vezetői pozícióját megőrízze, azonnal hatállyal bezáratta a Volition stúdiót.

Az Embracer Group azonnali hatállyal bezáratta a Volition stúdiót. Tavaly júniusban az anyavállalat egy átszervezési programot jelentett be, aminek célja az Embracer megerősítése és a videójáték-iparban betöltött vezetői pozíciójának a megőrzése volt. Ennek a keretein belül intettek búcsút a Saints Rowt is megálmodó fejlesztőknek. A stúdió egy blogbejegyzésben búcsúzott el a játékosaitól és tett egy rövid megemlékezést a csapatról. 

"A Volition csapata 30 éven keresztül büszkén teremtett világszínvonalú szórakozást a rajongók számára." - írták a bejegyzésben. - "Köszönjük ügyfeleinknek és rajongóinknak világszerte az évek során nyújtott szeretetet és támogatást. Mindig a szívünkben lesztek." 

Az utóbbi években a Volition játékai szinte alig kaptak kritikai elismerést. Az Agents of Mayhem 2017-ben jelent meg, és mérsékelt visszhangot vert, a Saints Row tavalyi reboot-kísérlete pedig szintén vegyes kritikákkal büszkélkedhet. 

6.
6.
nemrobotvagyok
Épp a RF Guerillaba mentem újra a napokban kb 8 év után.A rendezése viccesen béna.
Anno kiemelkedett az biztos és még pozitívan hathattak is volna a további játékok szabadság-élvezet és képességeik használhatóságának alakulásán.
A Saints Row IV alaptelepítés a gépemen a megjelenés óta(amibe még mindig be-beugrok egyet).Ezen már fent is marad.Egy újabbra már nem biztos hogy visszakerül.

Sajnálom hogy bezárnak, de SRow IV óta semmi nem érdekelt tőlük és többen voltunk ezzel így úgy látszik.
5.
5.
Heldengeist
Nem kár érte. Akik a stúdió jó játékait készítették valószínűleg már legalább egy jó 10 éve tovább álltak és ez meglátszott.
4.
4.
TrishtanAG
#1: Én a Descenteket azért sose feledem.
3.
3.
AbsurdShark
A kedvencem a Red Faction Guerilla volt. A legnagyobb előnye a nyílt világú pusztítás volt, máig elképesztő fizikával. Erre a következő Red Faction játék már baromira nem erről szólt. Innen pedig már csak zuhant a színvonal. Így hát sajnálom a fejlesztőket, de nem sajnálom.
2.
2.
crytek
A nap híre. Csodálkozom hogy ez hogy tudott ennyi részt megélni
1.
1.
Extol
Volt pár Volition címem. Nem az Örökké emlékezni fogok rá-kategória de valóban igényes játékok voltak. Hát sok sikert a tagoknak a továbbiakban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...