Itt van az új Borderlands gyűjtemény

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 1.
  • Hír
Link másolása
A Borderlands Collection: Pandora’s Box PlayStation- és Xbox-konzolokra, illetve PC-re érkezik szeptember 1-jén. Október 6-án pedig Nintendo Switch-en debütál a Borderlands 3 Ultimate Edition.

Pandora szelencéjét kinyitva nem embert próbáló csapások szabadulnak ki ezúttal, hanem az eddig megjelent összes Borderlands-játék – kivéve a Tiny Tina’s Wonderlands -  és azok kiegészítői. Ha valaki valamilyen furcsa oknál fogva eddig kimaradt volna a Borderlands élményből, most egy különleges akció keretében 60 dollárért beszerezheti az összeset. A 60 dolláros nyomott ár csak a megjelenés körüli hype-ot hivatott elősegíteni, alapból a kollekció 150 dollárba fog fájni, ha nem rendelkezünk még egy Borderlands-játékkal sem.

Hála égnek ez nem egy túltolt pénzhajhász próbálkozás a Gearbox részéről, hiszen, ha megvan valamelyik játék, akkor aszerint olcsóbban vehetjük meg a gyűjteményt is. Steamen a hiányzó játékok árát kell csak kifizetni, Xbox konzolokon pedig, ha bármelyik rész a birtokunkban van, akkor csak 30 dollárt kérnek el a maradékért. PlayStation-konzolokon kicsit más a helyzet, ott nem mindegy, hogy mely játékok csücsülnek digitális könyvtárunkban. Csak akkor lesz 30 dollár PS konzolokon a kiadás ára, ha a Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands: The Handsome Collection, vagy a Borderlands 3 valamelyike már a miénk. A bejelentő X-posztot itt tudjátok elolvasni.

A gyűjtemény szeptember 1-jén jön PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re. A Borderlands 3 Ultimate Edition október 6-án fut be Nintendo Switch konzolokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...