PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is elérhető a King’s Bounty II

  • Írta: zoenn
  • 2023. szeptember 8.
  • Videó
Link másolása
Végre a jelenlegi generációs konzolokra is megjelent A Fulqrum Games taktikai szerepjátéka, melyben a Sötétség ereszkedik Nostria világára. Ha megvan a PS4-es és az Xbox One-os verzió, ingyen frissíthetsz.

Nostria világára lassan a sötétség leple borul, összeesküvések, szabotázsok és nekromancia szennyezi be a valaha volt békés földeket. A megyék függetlenséget követelnek, banditák fosztogatják az utakat, miközben valami nem evilági gonoszságról sugdolóznak a sötétben. Az öreg Claudius királyt megmérgezték, fiának, Adrian hercegnek hálátlan feladat jut: egyesítenie kell a királyságot. Mi leszünk az uralkodó utolsó reménysége.

King’s Bounty II-ben három hős közül választhatunk egyet, mindegyik saját személyiséggel és képességekkel rendelkezik. Rengeteg felfedeznivalónk lesz ebben a hatalmas nyitott világban, amelyben körökre osztott, taktikai harcok várnak ránk. Saját sereget toborozhatunk, nagy nyüzsgő városokat, apró falvakat és fagyos északot is bejárhatjuk hősünkkel.

A játék már elérhető PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re, az előző generációs konzolok tulajdonosai ingyen frissíthetnek és átvihetik a mentéseiket is az új verziókba, amelyek dinamikus 4K felbontást támogatnak (kivétel a Series S), illetve választhatunk 60 fps módot is. A töltési idők is fürgébbek lettek, és úgy en bloc a teljesítmény is érezhetően javult az új masinákon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...