Overwatch 2 - több mint 250 000 csalót tiltottak ki a megjelenés óta

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. szeptember 10.
  • Érdekesség
Link másolása
A Blizzard azt nyilatkozta, hogy "nagy lépéseket" tesznek a csaló játékosok visszaszorítása érdekében: jelenleg már több mint 250 000 cheatert tiltottak ki a játék debütálása óta.

A Blizzard csőrét igencsak szúrhatják a csaló játékosok és a botok: a játék megjelenése óta szinte folyamatosan hadjáratokat indítanak azok ellen a felhasználók ellen, akik nem rendeltetésszerűen használják a játékot. A csapat a hivatalos weboldalon nyilvánosságra hozott blogbejegyzésben leírta, hogy pontosan mit is értenek cheater játékosok alatt és hogy mikortól válik nemkívánatossá egy-egy felhasználó jelenléte. 

A jelenlegi adatokról pedig egy X-posztban számolt be a Blizzard, ahol leírták, hogy már több mint 250 000 csalót bannoltak az Overwatch 2 berkeiből. Ehhez a "fair is fun" irányelvet használták, vagyis hogy a kiegyenlített erőviszonyokkal folytatott játék lehet a legpozitívabb játékosélmény. Azt is leírták a posztban, hogy remélik, ezek a számok visszarettentik majd a csalással próbálkozó játékosokat.

3.
3.
Extol
#2: Naná hogy kevés a szám. Olvastam hogy egy kutatáson az jött ki hogy a játékosok több mint fele már csalt valahol és harmada aktívan csal.
Mondjuk ez országonként változhat, az én tapasztalataim alapján a magyar meglepően nem egy túlontúl elvetemült fajta.
2.
2.
markoci555
nekem ez a szám elég kevésnek tűnik, pubg-ben hetente bannolnak tíz-százezreket, ow2 megjelent lassan 1 éve, kellet hogy legyen egy plusz steames kiugrás és ennyit tudnak felmutatni?
1.
1.
Extol
Ez a szám azt mutatja, hogy azokat sikerült kibanolni akik amúgy sem tudnak csalni.
Minden kétséget kizáróan a java még ott van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...