Úgy tűnik, Nintendo Switchre tart a Gotham Knights

  • Írta: zoenn
  • 2023. szeptember 12.
  • Pletyka
Link másolása
Ezúttal az észak-amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal lőtte le a poént idő előtt, ezek szerint a mérsékelt sikert arató Gotham Knights hamarosan a Nintendo konzolján szépíthet.

A Reddit éles szemű fórumozói kiszúrták, hogy az ESRB besorolási hivatal új frissítése szerint úgy tűnik, hogy hamarosan Nintendo Switchen is tiszteletét teszi a kooperatív mókára kihegyezett akció-szerepjáték.

A korhatár nem változott a lehetséges új platformon sem, nem lesz véresebb, vagy kevésbé véresebb a Gotham Knights, marad a Teen besorolás. Az ESRB nem szokta értékelni a felhőalapú verziókat, igy minden jel arra utal, hogy egy natív porttal lesz dolgunk, nem pedig streamelhető változatról.

A Batman Arkham-játékok mellékágát összességében szerettük, de attól még egy kihagyott ziccernek tartottuk, ám mindenképp jó hír, hogy az előbb említett gyűjtemény mellett erre is rátehetik a mancsukat a Nintendo-fanok. Persze csak ha igaz a pletyka.

2.
2.
Doomsayer
Nesze, a NASA gépein sem futott ez jól, de most majd hasít a switch-en. Lol hát erre szerfelett kíváncsi vagyok.

Mai napig nem hiszem azt sem, hogy a hogvarc legaci switch port meg tud majd mozdulni, pedig már előrendelhető egy jó ideje az is. Igazából azt sem hiszem, még így sem, hogy megjelenik, nemhogy megmozdul.
1.
1.
crytek
Ezek a cikkek mindig emlékeztetnek hogy nekem is megvan ez a fos.Egyszer azért csak végigviszem majd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...