A Star Wars Jedi: Fallen Order rendezője elhagyta az EA-t

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 14.
  • Biznisz
Link másolása
Stig Asmussen volt a direktora a Star Wars Jedi játékoknak a Respawn Entertainmentnél, most egyelőre még nem tisztázott okok miatt ott hagyta a céget és annak anyavállalatát, az Electronic Artsot is.

A Respawn Entertainment, és ezzel együtt az Electronic Arts is elvesztette Stig Asmussent, aki a nagysikerű Star Wars Jedi: Fallen Order és annak folytatása, a Survivor mögött állt, mint a projektek igazgatója. Nem tudni, hogy mi állhat a távozása mögött, de az Electronic Arts szerint – amit a Kotakuval közöltek - azért ment el Asmussen, hogy más „kalandokat kövessen”. A kiadó a legjobbakat kívánja Asmussennek, és megnyugtatták a játéksorozat rajongóit is, hogy helyét veterán fejlesztők veszik át a Respawn-nál.

Még márciusban, a Star Wars Jedi: Survivor megjelenése előtt egy hónappal Asmussen úgy nyilatkozott az IGN-nek, hogy az SW Jedi játékokat mindig is trilógiaként kezelte a csapat, így felmerül a kérdés, hogy távozása hogy fogja befolyásolni a harmadik rész fejlesztését. Szinte biztosra vehetjük, hogy lesz harmadik rész, tekintve hogy az EA valószínűleg nem fogja elengedni a franchise kezét még egy darabig, de érdekes lesz azt Asmussen közbenjárása nélkül megkapni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...