Nem kapunk több Evil Dead: The Game újdonságot

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 20.
  • Gyászhír
Link másolása
Kevesebb, mint 2 éve van velünk az Evil Dead: The Game, most viszont a fejlesztők bejelentették, hogy nem fogunk több frissítést, illetve újdonságot kapni a játékhoz. Megnyugtattak azért minket: a szerverek élni fognak még egy darabig, és ha bármiféle probléma adódna a játékkal, azt ki fogják javítani.

Az aszimmetrikus horrorjáték nem nevezhető bukásnak, a kritikusok és a játékosok is szerették/szeretik, még hibái ellenére is. Sajnos a Saber Interactive és a Boss Team Games mégis úgy döntött, hogy nem fognak új tartalmat készíteni a játékhoz, sőt, a Nintendo Switch-re való megjelenését is eltörölték. A szerverek tovább fognak élni, így folytathatjuk a macska-egér játékot, vagy ki is próbálhatjuk azt, ha eddig még nem tettük meg. Az esetleges problémákat természetesen orvosolni fogják. Sajnos indokot nem kaptunk a tartalomgyártás megszűnésére.

A játékról mi is írtunk kritikát, melyben szó volt arról, hogy megvan a maga varázsa, de csöppet sem tökéletes alkotás. Hatalmas nagy plusz volt a franchise rajongóinak, és még mindig az, hogy halálosan hű alapanyagához a játék.

Az Evil Dead: The Game 2022-ben jelent meg PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re, majd 2023-ban Steamre is megérkezett.

1.
1.
crytek
Ezt a játékot se kellett volna kapnunk.... ott volt a régi jó single game azt kellett volna folytatni inkább ilyen trágyadomb helyett
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...