Ezeket tölthetjük le ingyen jövő héten az Epic Games Store-ból

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 23.
  • Akció
Link másolása
Bejelentették, hogy mely játékokra számíthatunk ingyenesen az Epic Games webáruházában szeptember 28-tól. A mostani rosta egy szimulátorjátékból és egy akciókaland-játékból tevődik össze, de nézzük is meg, hogy pontosan mik lesznek ezek a címek!

Kezdjük a régivonalas akciókaland-játékkal, melynek becses neve Soulstice. Nem, nem egy soulslike-játék, inkább egy tradicionálisabb megközelítése a hack-and-slash zsánernek. A fantasy elemekből építkező történet, az akciódús harcok és a két főszereplő ugyan nem hozott össze egy „év játéka” címet megjelenésekor, 2022-ben, de mind a kritikusok, mind pedig a játékosok egy kellemes élményként írják le. A hibái ellenére is mindenképp érdemes tenni vele egy próbát majd, már csak az ingyenes jellege miatt is.

A Model Builder nem árul zsákbamacskát. Azt kapjuk, amire neve alapján számítanánk. Szimulátorjáték, melyben modelleket fogunk építeni, összerakni, festeni és ha úgy tartja kedvünk, eladni. Szimulátorjáték mivolta ellenére még egy történet is vár ránk, ami során nagyapánk nyomdokaiba lépünk. Ha valaki rég óta szemezne a modellfigurák világával, ez a játék tökéletes lehetőség, hogy kipróbálja jövőbeni hobbiját.

A játékokat szeptember 28-tól kezdődően egy héten keresztül ingyenes letölthetjük az Epic Games Store-ból. Előtte, ha valaki még nem húzta volna be a mostani alkotásokat, még megteheti.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...