A Microsoft nem támogatja tovább a Minecraft Dungeonst

Link másolása
Bár a megjelenés óta alig pár év telt el, a Microsoft máris úgy döntött, hogy leveszi a kezeit a Minecraft Dungeons-ről. Ezentúl nem készül új tartalom a játékhoz.

A Minecraft hivatalos weboldalán egy blogbejegyzésben közölték a szomorú hírt, miszerint a Microsoft nem támogatja többé a Minecraft Dungeons videójátékot. A Diablo-játékokra hajazó ARPG nemrégiben kiadott 1.17-es frissítés után már nem fog több bővítéssel, funkcióval gazdagodni. A közleményben leírtak szerint a fejlesztőcsapat tagjai már más projekteken dolgoznak, amik "folytatják a Minecraft-univerzum bővítését".

Azt nem mondhatjuk, hogy a Minecraft Dungeons szekere eddig nem ment jól: az akció-szerepjátékkal már több, mint 25 millió játékost számlál világszerte. És bár erről a játékról le kell mondaniuk a rajongóknak, a Minecraft-ot és a Minecraft Legends-et továbbra is aktívan gondozzák és frissítik majd a Microsoft és a Mojang munkatársai. További információkért kövesd nyomon a 2023. október 15-re tervezett Minecraft Live műsorát!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...