Öt évvel a megjelenés után HD remastert kap a Dusk

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 3.
  • Videó
Link másolása
A kilencvenes évek stílusában készül boomer shootert máris felújítja a fejlesztő, a Dusk minden modelljét, textúráját újraalkották. A frissítés ingyenes lesz az alapjáték tulajdonosai számára.

A New Blood Interacitve és a készítő, David Szymanski egy blogposztban jelentette be, hogy HD remaster készül a pont öt éve megjelent Duskhoz. A játék nagy kanállal merít a kilencvenes évek FPS-eiből; vidéken elszabadul egy gonosz szekta, templomok borulnak lángba, démonok özönlenek a világra, csuklyás alakok támadnak ránk láncfűrésszel - minden adott volt egy remek boomer shooterhez.

A fejlesztő szerint "minden ellenséget, játékmódot, textúrát újraalkottak.". Mindezt teljesen ingyen nyújtják át a rajongókban, ám a remaster még javában készül, Halloween tájékán számíthatunk egy összehasonlító videóra.

A HD Remaster a Steam Workshopon keresztül debütál majd (a moddereknek szánt SDK-val együtt), azaz minden opcionális, "ami jó hír azoknak, akik kedvelik a Dusk szerethető éleit". Azt nem tudni még, hogy Nintendo Switchen is hozzájutunk-e valamilyen formában a játék frissítéséhez. Illetve korábban volt szó egy PlayStation- és Xbox-változatról is, ám arról 2019 óta nagy a csend.

1.
1.
crytek
Remastered, remastered mindenhol :)

Jöhetne még rengeteg régi játékhoz..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...