Megjelent a Starfield 1.7.36-os frissítése

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. október 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bethesda leírása szerint ez a frissítés nem sok pluszt ad a játékhoz, nagyrészt teljesítmény- és stabilitásjavítást tartalmaz. A játék megjelenése óta ez a harmadik frissítés, amit kiadtak a sci-fi kalandhoz.

A Starfield már sokak szívébe belopta magát, azonban a fejlesztők még mindig igyekeznek javítani a csillagközi élmény minőségén. A mai napon egy újabb frissítés jelent meg a játékhoz, ami a cím megjelenése óta szám szerint a harmadik. Ez azonban nem ad sok újdonságot a játékhoz, elsődlegesen teljesítmény- és stabilitásjavítást tartalmaz. A 1.7.36-os frissítés tartalmazza a "Settings" módosításait, többek között a FOV beállítását.

Ezek mellett azonban szakítottak időt arra is a fejlesztők, hogy a játékosok visszajelzései alapján néhány missziót is kikupáljanak. Ha többet szeretnél megtudni a mai naptól elérhető frissítésről, akkor kattints ide! "Nagyon köszönjük a Starfielddel kapcsolatos folyamatos visszajelzéseiteket és támogatásotokat, és örömmel várjuk a jövőt veletek ezen az úton." - írta a Bethesda egy blogbejegyzésben. A legutóbbi patch, az 1.7.33-as a játék látványvilágát turbózta fel: ettől még gyönyörűbbnek tűnnek a világűr csillagai. 

1.
1.
hedzsooo
Ja tolom is offline Steamen, hogy a modokkal mukodjon nekem tovabbra is szepen, nehogy ma' meg rameroltessek a frissitest tul hamar, mielott a modderek is frissitenenek...! :D :D :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...