Trailerrel ünnepeljük a Lords of the Fallen premierjét

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 10.
  • Videó
Link másolása
Pénteken, azaz október 13-án a zsarnokság kora visszatér, lévén a legyőzött démonisten, Adyr feltámadt, hogy az élők és holtak birodalmában rontást hozzon közénk. Megérkezett a Lords of the Fallen launch trailere.

Két hatalmas, egymással összekapcsolódó, párhuzamos világban játszódik a Lords of the Fallen, amelyben nem csupán az élők dimenziójában várnak ránk brutális ellenfelek, hanem a holtak rémálomszerű birodalmában elmondhatatlan rémségek lesnek ránk.

Mielőtt nekiindulnánk a kalandnak és testreszabtuk megjelenésünket, kilenc karakterosztály közül választhatunk, de bárhogy is választunk, út közben a saját stílusunknak megfelelően alakíthatjuk hősünket a fegyverek, páncélok és a varázslatok fejlesztésével.

A Lords of the Fallenre már nem kell sokat várni, október 13-án  - most pénteken -, bárki lecsaphat rá, akinek nincs inyére a durva kihívás PC-, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön. A fenti launch trailerrel hangolódhatunk a premierre.

3.
3.
thelegendary
2.
2.
DragonBleacPiece
Ami itt a videóban van menő harc, az a játékban olyan mintha egy nedves ronggyal csapkodnál sajnos.
1.
1.
DarkLord
Remélem nem csak a látványtól fogunk "elélvezni", mert azt végig lehetett látni, hogy eszméletlen jól sikerültek a szörnyek, a bossok az eddig mutatott helyszínek. Arra panasz tuti nem lesz. Reméljük az optimalizálás is sikerült, mert az első résznél ocsmányabb opti-val ritkán találkozik az ember. Pc-n se volt jó a helyzet, de ps4-en az egyetlen játék volt, amit egyszerűen nem tudtam végigjátszani, mert annyira szarul optimalizálták rá, hogy szerintem sokszor , még a 10 fps se volt meg rajta (pedig aztán én toltam végig játékokat , még régen szarabb pc-men 15 fps-sel meg stb.).

A harcrendszerre kíváncsi vagyok, hogy tudtak e fejlődni az elődhöz képest, hogy nem egy nagyon lassú vontatott dolog lesz az egész. Ezt vártam idén a legjobban remélem nem csalódok benne és rengeteg jó órám lesz benne mire végigtolom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...