Friss muvik a Juiced 2-ről

  • Írta: rility
  • 2007. július 24.
  • Videó
Link másolása
Friss videók érkeztek a Juice Game fejlesztésében lévő, Juiced 2: Hot Import Nights című autóverseny-szimulátor játékról.
Friss videók érkeztek a Juice Game fejlesztésében lévő, Juiced 2: Hot Import Nights című autóverseny-szimulátor játékról.



A fentebb található muviban a folytatásról láthatunk in-game jeleneteket, a lentebb található videóban pedig a második rész hivatalos intorját tekinthetjük meg. A Hot Import Nights alnévre hallgató részben 93 jármű közül választhatunk és száguldozhatunk majd több európai helyszínen is, mindezt PC, PS2, PS3, PSP és Xbox 360 platformokon még idén szeptemberben.

13.
13.
kharami
mondjátok már meg melyikek a jobbak?

talán a szartartály kárbon?

Mert ha azt mondjátok, hogy forza 2 meg pgr sorozat meg stb stb, akkor kitépem a hajam, ugyanis azok nem emlitendök 1 lapon ezzel a játékkal!

Más stilus , más minden!
12.
12.
Yany
szerintem tipikus NEED FOR SPEED. Csak valamivel jobb grafikával.
11.
11.
Shagy
sztem meg nem rossz :)
10.
10.
air 2
Sztem 2007 szeptemberében ennél jóval többet várunk.Tipikus rétegjáték,ennél vannak sokkal jobbak.Kár volt a melót,meg a pénzt bele ölni.
9.
9.
Kolipoki
Hát nekem egyáltalán nem jön be. Lehet hogy azért mert már elegem van a tuningolós klónokból. Egy pizitívuma van hogy van benne belső nézet. Ezt sok gammából kifelejtik.
8.
8.
kharami
igen igen! én mondjuk sima tv n játszottam vele, de nekem is nagyon tetszett a fos elsö rész után! a Carbonnal ne is emlitsük 1 lapon! azt 100 as hogy üti vágja!
7.
7.
VID993HUN
Én letöltöttem a demót.....kelemeset csalódtam benne....a grafika szerintem jó verseny közben egyenesen gyünyörű (!).....ez lehet, hogy azért van mert hd-tvn játszottam vele de akkor is szépre sikeredett.....a karaktereken van mit javítani mert azok elég bénára sikeredtek a többi szerintem jó.....a Carbont simán veri de még azt is meg tudnám kockáztatni, hogy a Pro Street-nél is jobbra sikeredett a PS-es videók alapján...

Ki mondta, hogy 1 lapon kéne említeni a PGR3-al vagy a FM2-vel???? Ennek a játéknak nem az a dolga, hogy egy fúl profi szimulátor legyen.....egy új utcai versenyzős játék alternatíva lehet a NFS mellet....

Az első és a második rész közt ég és föld a különbség....én nem vártam sokat tőle de tjóval többet kaptam mint amennyit elvártam volna...
6.
6.
huszti
eza nitró is nagy hülység. egyszer megnyomod a nitró-kioldó gombot, akkor el kéne szálnia az összes nitródnak...erről ennyit...nem tudom melyk játékgyártó cég találta így ki még anno, amiről mindenki kopizza...
5.
5.
majoros25
NE is várjatok ettől a játéktól valami nagyon nagy húú de jót .....

de meg van mit javítani rajta :D
4.
4.
ATi0021
Kíváncsi leszek, hogy végül milyen lesz ez a játék. Remélem jobb lesz, mint az első rész. Végülis nem várok tőle sokat. A második videó már jó régi.
3.
3.
tjames
a valóságban viszont szerintem ez egy ratyi gamma. Letöltöttem a demoját. tiszavirág életű volt, szinte meg sem címeződött a winchesteren. Úgy letöröltem hogy a Kürt Kft sem tudná visszahozni...
2.
2.
Sörivó
Játszottam a demóval ,de nekem nagyon nem jön be, nem lehet 1 napon említeni 1 Forza 2-vel, vagy PGR-3-al ! sztem !
1.
1.
wildláma
A 2. ban a zene meg a tánci-táncis csaj ütős!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...