Mostantól játékbéli felfüggesztés is járhat, ha félbehagyunk egy meccset az Overwatch 2-ben

  • Írta: osan
  • 2023. október 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem lesz érdemes otthagyni a meccseket, hiszen akár félórára is kitilthatnak minket a játékból, ha idő előtt elhagyunk egy Quick Play mérkőzést. A Blizzard ezzel akarja biztosítani azt, hogy egy vesztésre álló csapat ne kerüljön még nagyobb hátrányba a meccselhagyások miatt.

A legutóbbi ilyen döntése a cégnek az volt, hogy XP-megvonásban részesültek a csélcsap játékosok, de most úgy látszik, bekeményítettek. A játék 6. szezonjával érkezett frissítésben már benne van az új büntetésrendszer, melyről a fejlesztők így írtak:

Korábban, ha a játékosok túl sok meccsből távoztak idő előtt, 75 százalékos megvonást alkalmaztunk a megszerzett Battle Pass XP-jükre. Megállapítottuk, hogy vajnyi kevés hatással volt ez a szándékosan távozókra, viszont súlyosan érintette azokat, akiknek nincs sok idejük játszani, de szerettek volna jutalmakat szerezni a szezon során. Ezen most változtatunk annak érdekében, hogy a másokat zavaró játékosok nehezebben tudják megtenni ezt, míg azok, akik nem szándékoznak mások játékélményét tönkre tenni ne bűnhődjenek.

Ha az utolsó 20 meccsünkből 4-szer a meccs vége előtt hagytuk el a játékot, akkor 10 perces büntire számíthatunk, de ha ez a szám eléri a 6-ot, akkor már félóra kötelező pihenő is kijárhat nekünk.

2.
2.
Grabowsky30+
Hamarosan annak is örülni fognak ha valaki elkezd egy meccset! :D
1.
1.
Extol
Fura hogy még megy az Overwatch. Tekintve hogy semmit sem ér. Az ilyen félbehagyott meccsekért járó büntetés bicskanyitogató, mert nem biztos hogy direkt van félbehagyva. Lehet az oka sürgős teendő ami nem várhat, kiszavazás vagy hálózati probléma.

Idiotizmus a köbön
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...