Ismét a Guitar Hero visszatérésére utalt Bobby Kotick

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 12.
  • Pletyka
Link másolása
Az Activision Blizzard vezérigazgatója rengeteg potenciált lát a Microsofttal való összeborulásban, több olyan sorozat is visszatérhet, amit korábban jegeltek. Ilyen a Guitar Hero is.

Az Activision hírhedt CEO-ja, Bobby Kotick már többször is hangot adott annak, hogy rengeteg lehetőséget lát abban, hogy a Microsoft lesz a kiadó új tulajdonosa. Amint arról a Windows Central beszámolt, Kotick kedden egy belsős megbeszélést tartott az Activision Blizzard alkalmazottaival, ahol megvitatta a cég helyzetét a közelgő Microsoft-felvásárlás előtt.

A cégvezető kiemelte, hogy a Microsoft technológiai kutatásaiból csak kamatoztathatnak, és olyan sorozatok térhetnek vissza, amiket eddig jegeltek.

"Amit a Microsoftnál láttam, annak nagy része kutatás. Olyan területeken végeznek fejlesztéseket, amelyek rendkívüliek. A mesterséges intelligencia és a gépi tanulási képességek, az adatelemzés és a grafikával kapcsolatos új utak kihasználása - csak korlátlan lehetőségeket látok abban, amit csinálnak." - fogalmazott Kotick. Szerinte az Activision Blizzard rendkívüli helyzetben van, hiszen a legjobb játékfrencsájzokkal rendelkezik.

"A Guitar Hero és más dolgok újbóli megjelenése nem lenne lehetséges különböző források nélkül. És hát tudod, a jövő végtelen lehetőségei hihetetlenül izgalmasak. " - szinte már látjuk a kacsintást Kotick arcán.

A vezérigazgató nem először utalt arra, hogy a cég olyan sorozatai, mint a népszerű ritmusjáték és a Skylanders is visszatérhet. Már tavaly januárban is hangot adott annak, hogy a Microsoftnak minden gyártási kapacitása megvan ahhoz, hogy feltámaszthassák ezeket az IP-ket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...