Már a jövő évi Call of Dutyról pletykálnak

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 17.
  • Pletyka
Link másolása
Még az idei iteráció, a Modern Warfare III sem jelent meg, egy megbízható szivárogtató azonban már előre tekint. Ezek szerint a 2024-es Call of Duty ismét újrahasznosított multis térképekkel operál majd.

Az Activision folytatja az idei évben is alkalmazott sémát, miszerint klasszikus részek közkedvelt térképeit remastereli. Az Insider Gaming kiszúrta, hogy a neves szivárogtató, CoD_Perseus egy - azóta törölt - X-posztban kiemelte, hogy a 2024-es Call of Dutyban a Black Opsból ismerős WMD térkép, illetve a Black Ops 2 Grindje is benne lesz a multiplayer üzemmód kínálatában. A források szerint más, Black Ops-játékokból ismerős helyszínek is fejlesztés alatt vannak.

Azt azonban még nem tudjuk, hogy csak remasterelt térképeket tartalmaz-e a lövölde, vagy lesznek teljesen új mapok is. Mint ismert, az idén novemberben megjelenő Modern Warfare III 16 remasterelt térképpel jön, így a jövő évi rész is a régi részekre támaszkodik majd a premierkor. Ez a stratégia segít csökkenteni valamelyest a fejlesztési időt. A pletykák szerint a jövő évi epizód az iraki háborút dolgozza fel, illetve a mogadishui csatát is bemutatja.

A kiadó már a hónap elején megerősítette, hogy 2027-ig biztosan el leszünk látva Call of Duty-val, azonban ezek a tervek változhatnak, miután a Microsoft a múlt héten végre bekebelezte az Activision Blizzardot.

5.
5.
Neo1989
Az MW-k alapvetően jók szoktak lenni. (SP szempontból.)
A 19-es MW 1 tesztet is a 2 mondjuk nem.

Ezt, ha jó lesz megveszem majd leárazásnál.
3.
3.
zoli12i
#2: Hagyjuk már ezt a bődületes baromságot, te jó Isten! Minden részben már a régi pályákat hozzák vissza, mert nem bírnak újakat sem alkotni. Annyira szánalmasan lusták…
2.
2.
r3dman
Szerintem nagyon sok régi Codos örül az eredeti mw2-es mappoknak.Jó kis nosztalgikus hangulata van és sokkal jobbak mint az újak.Egyébként nem kötelező megvenni.
1.
1.
Daniel21
Eladni többször ugyan azt... Lassan nem is kellenek már új ötletek. Csak át emelik a jövőben megjelenő részekbe, azt amiket már megalkottak (mapok és skinek) és kész a 70 eurós játék... Évente! xD
Legalább az Ubi próbálkozik valamennyire változatos lenni.
De, ez a COD már a sorozatgyártás szégyene szerintem. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...