Újabb adag Lord of the Rings kártyákkal bővül a Magic: The Gathering

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. október 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Az év elején megjelent egy Tales of Middle-Earth névre hallgató kártyacsomag, ami akkora sikert aratott, hogy a Wizards of the Coast úgy döntött még többet dob a piacra!

Az év elején a Wizards of the Coast kiadott egy kártya-szettet a Magic: The Gathering videójátékhoz Lord of the Rings: Tales of Middle-Earth címmel, ami annyira bejött a játékosoknak, hogy most duplázik a játékgyártó cég. A vadiúj pakk 2023. november 3-án kerül majd a boltokba, addig is itt egy kis ismertető, hogy pontosan mit rejtenek a csomagok! 

A Magic: The Gathering világában eddig még nem voltak, azonban most megjelennek a Scene Boxok. Ezek egyenként három szett booster csomagot, hat arts kártyát és hat fóliás, szegély nélküli kártyát tartalmaznak majd Tolkien világából. A szegély nélküli kártyák játszhatóak, de a doboz elején ábrázolt jelenetet is megjelenítik, amik a Lord of the Rings epikus pillanatait elevenítik fel. Emellett az újítás mellett néhány csomag, gyűjtői kiadású darabot is beszerezhetsz: ezek pakkonként 5-6 kártyát tartalmaznak. Még több információt találsz a hamarosan megjelenő csomagokról, ha ide kattintasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...