Fejlett sugárkövetést használhat a Nintendo Switch utódja

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 20.
  • Pletyka
Link másolása
Egy bennfentes iparági megmondóember, NateTheHate szerint a Nintendo következő konzolja olyan technológiákat használ, mint az Nvidia-féle Ray Reconstruction és a DLSS 3.5, csak éppen egyedi formában.

Az MVG nemrégiben megjelent podcastjében a bennfentes szivárogtató, NateTheHate újabb információkkal szolgált a Nintendo Switch 2 néven emlegetett konzolról, miután korábban már beszámolt arról, hogy a 8 hüvelykes képernyővel szerelt gép 2024. szeptemberében vagy októberében kerülhet a boltok polcaira.

A legújabb pletykák szerint a konzol az Nvidia technológiájával vértezi fel a gépet. Szerinte a masina Ray Reconstructiont használ, ami megmagyarázza, miért nyűgözött le annyi embert a The Matrix Awakens demó a gamescomos zárt ajtók mögötti vetítésen. A minőség persze attól függ, hogy a játékok kihasználják-e a technológiát.

Bár egyes pletykák szerint a demóban az Nvidia DLSS 3.1-et használták, de az szivárogtató szerint DLSS 3.5-tel vértezik fel a konzolt, de nem teljes funkcionalitással, mint PC-n. Frame Generation például nem lesz, ám a masina rendelkezni fog a jelenlegi technológia jelentős részével.

A Nintendo Switch utódja a szóbeszédek szerint két kiszerelésben érkezik: a Standard Edition 449 dollárba kerül majd, de lesz egy teljesen digitális modell is 399 dollárért.

Eközben a Nintendo of America vezetője, Doug Bowser semmilyen pletykát nem kívánt kommentálni az új masinával kapcsolatosan. Annyit azonban elárult, hogy a Switchen jelenleg is működő Nintendo Account rendszerrel sokkal simább lesz az átmenet a következő generációs gépre - tudtuk meg az Inverse-nek adott interjújából.

1.
1.
Grabowsky30+
Ebben semmi meglepő nincs, a switch egy valamiféle nvidia tegrára épült. Várható volt, hogy a következő is valamiféle nvidiás okosságot fog használni, és mivel kézi konzol evidens, hogy teljesítmény spórolásos technológia lesz benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...