Elmaradhat az ARK: Survival Ascended megjelenése?

  • Írta: pandaril
  • 2023. október 22.
  • Hír
Link másolása
Az októberre bejelentett megjelenésről egyelőre semmi hír, a készítők marketing terén is mélyen hallgatnak, a rajongók pedig érthető okokból ki vannak akadva.

A dinós túlélő-MMO-ra, az ARK: Survival Evolved remasterelt verziójára úgy várnak a rajongók, mint a messiásra. Egyrészt, mert a pár éve free-to-play modellre váltott eredeti verzió után a felújított változatért 45 dollárt kell kicsengetni, másrészt, mert az eredeti játék szervereit még szeptemberben lelőtték. Túlélhetőnek tűnt a dolog, mivel októberre ígérték a remaster érkezését.

Ez azonban úgy néz ki, hogy nagyon nem fog összejönni. A péntekenként megrendezett Community Crunch eseményeken a fejlesztő Studio Wildcard megosztotta a játékkal kapcsolatos legfrissebb híreket, de főleg képeket tárt a közösség elé, abból is koncepciórajzokat és fan artokat. Azt tudni lehet, hogy október 16-án már megvoltak a játék hivatalos certifikációk, így mindenki arra számított, hogy az október 20-i eseményen legalább egy hivatalos megjelenési dátumot kapunk, esetleg egy launch trailer társaságában.

Hát nem. A kommentelők természetesen egyértelmű nemtetszésüknek adtak hangot, hisz már csak egy hét van hátra a hónapból, így a pénteki Crunch kiváló alkalom lett volna a megjelenési dátum bejelentésére. Ezzel együtt arról sincs hír, hogy ismét csúszna a játék, ami bár egyértelműen rossz hír lenne a játékosoknak, legalább valamiféle bizonyosságot jelentene számukra.

1.
1.
crytek
Rettentő kíváncsi leszek hogy az ue4 alapon is lassú fércmunkájuk milyen lesz ue5 alatt..
Nem csodálkoznék ha a szarul futás miatt tolják egyre jobban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...