A Ubisoft szerint még április előtt megjelenik az XDefiant

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 30.
  • Hír
Link másolása
Habár az régivonalas többjátékos lövölde megjelenését már többször elhalasztották, a Ubisoft szerint még ebben a pénzügyi évben számít az XDefiant premierjére. Pedig idén nyárra vártuk először.

Ha a dolgok a tervek szerint alakultak volna, már nyár végén játszhattunk volna a free-to-play XDefiant-tal, ám egyszer a konzoltanúsítási problémák végett, majd később a béta során felmerült hibák javítása miatt tolták el a fejlesztők a megjelenést, és akkor már hozzávetőleges dátummal sem tudtak szolgálni.

A pletykák szerint október végén, vagy nem sokkal később lecsaphattunk volna a multiplayerre kihegyezett shooterre, ám a jelek szerint ebből sem lesz semmi. Szerencsére Ubisoft a legutóbbi üzleti jelentésében kitért arra, hogy mindenképp az aktuális pénzügyi évben számít a premierre. Az XDefiant egyike annak a három ingyenes címnek, amely 2021. március 31-ig élesednek a nagyérdemű előtt: beleértve a Rainbow Six: Mobile-t és a The Division: Resurgence-et.

A Ubisoft mostanában elég sok sikervárományosát elhalasztotta, kezdve a Skull and Bonesszal, amelyre most 2024 első negyedévében számíthatunk, illetve egy rejtélyes "nagy" játékot, valószínűleg a Star Wars Outlawst, amely csak a következő pénzügyi évben kerül a boltokba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...