Már az előrendelések visszahozták a Quantum Error költségeit

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 30.
  • Biznisz
Link másolása
Egészen elképesztő sikert aratott a TeamKill Media: a Quantum Error kizárólag a digitális előrendelések visszahozták a fejlesztésre költött büdzsét. Pedig csak a héten kerül a boltokba a horrorjáték.

Csak november 3-án jelenik meg világszerte a Quantum Error, de a TeamKill Media örömmel kürtölte szét az X-en, hogy csak a digitális előrendelésekből befolyt összeg visszahozta a fejlesztésre fordított költségeket.

"Mindenkinek, aki előrendelte a Quantum Errort, a legnagyobb köszönetet és ölelést küldjük. Tegnap estére megtérültek a játékba fektetett költségeink, már most a fejlesztési idő alatt, kizárólag a digitális előrendelésből.". Bár a játék pontos büdzséje nem ismert, a TeamKill Media megjegyezte, hogy ez csak a trilógia első része, a folytatásokról még nincs hír.

A játék egyébként egy igazi műfajkavalkád: Jacob Thomas, a tűzoltó szerepét fogjuk magunkra ölteni ebben a horrorisztikus csillagközi utazásban, amely nagy kanállal merít a Doomból, az Alien: Isolationből és a roguelike-elemek révén a Returnalból is. Reméljük, ennyi inspiráció elég lesz a sikerhez.

A Quantum Error PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re fut be pénteken, de az előrendelők már holnaptól játszhatnak vele a Sony konzolján. A launch trailer a hétvégén érkezett meg hozzá.

3.
3.
Trottenbauer
Szerintem pénteken csak PS5-re jön.
2.
2.
Doomsayer
Ez a játék akármi is lesz, totál nem az lesz, amit vártam.

"nagy kanállal merít a (...) és a ROGUELIKE-elemek révén"

Soha többé nem akarom látni ezt a szemetet. Aki nem akar játékot csinálni, az ne csináljon.
1.
1.
crytek
Kis dead space felütés érezhető rajta..A videok meggyőztek, várom ezerrel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...