Újabb fizetős epizód érkezik a World War Z: Aftermath-hez

  • Írta: osan
  • 2023. november 1.
  • Videó
Link másolása
Szerencsére nemcsak fizetős kiegészítő érkezik a kooperatív zombis kalandhoz, de egy ingyenes frissítés is, mely ugyancsak tartogat jóságokat a játékosoknak. A kedvcsináló videó mellett nézzük meg azt is, hogy mi vár ránk decemberben.

A Saber Interactive egy videó kíséretében leplezte le a Valley of the Zeke nevű kiegészítőt, melyben 3 új pálya vár ránk. Arizonába kalauzol minket a játék, ahol egy csapat túlélőnek kell segítenünk, nos, hát a túlélésben... Kozmetikai elemek is várhatóak a kiegészítővel, de nézzük is meg azt, ami mindenkit érdekel, az ingyenes frissítést.

Új fajta zombik lepik el a játék összes eddig megjelent pályáját. Lesznek élőhalottak, akiket nem állít meg a fájdalom (éreznek egyáltalán bármit is a zombik az éhségen kívül?), illetve militáns agyevőkre is számíthatunk, amiket harci védőfelszerelés fog segíteni ellenünk folytatott harcukban. Egy másodlagos fegyver is érkezik a játékba, mégpedig a Desert Eagle, egy nagy kaliberű pisztoly. Új nehezítők is bekerülnek a kihívások közé, mint például a csökkentett élettartamú automata lövegek vagy a vadnyugat témát erőltető mód, melyben csak revolvereket és karabélyokat használhatunk. Végül, de nem utolsó sorban a Challenge Horde mód is megkapja a nemrég debütált Rome Xl pályát.

A kiegészítő december 5-én várható azokra a platformokra, melyekre a játék is megjelent .

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...