A Devolver Digital felvásárolta az Astroneer fejlesztőit

  • Írta: osan
  • 2023. november 1.
  • Biznisz
Link másolása
Nem meglepő, viszont annál örömteljesebb hír, hogy a sokak által szeretett kiadó, a Devolver Digital felvásárolta a System Era Softworks-öt, akiknek az Astroneert is köszönhetjük. A két cég évek óta dolgozik együtt barátságos viszonyban, most viszont már családtagnak is mondhatják egymást.

Blogposzttal és videóval jelentették be az akvizíció hírét: „... Hihetetlen mérföldkő ez mind a System Era-nak, mind a Devolvernek és ez a lehetőség csak a segítségünkre lesz, hogy minél jobb minőségű játékokat szállíthassunk a legtöbb embernek, a System Era különleges stílusával...”

Nem meglepő túlságosan, hogy így döntött a két cég, tekintve, hogy a Devolver adta ki 8 évvel ezelőtt az Astroneert. Azóta ugyan külön utakon járt a két cég, de a saját bevallásuk szerint a System Era mindig is becsülte a kiadót és most, hogy igazából megkerülhetetlen pozíciót tölt be a Devolver a játékipar indie szekciójában, ez bizonyult a legjobb megoldásnak.

A fejlesztők megnyugtattak minket, hogy nem mennek sehová és az Astroneer fejlesztése sem marad abba, hiszen már megvan, hogy milyen újdonságokkal készülnek majd nekünk 2024-re. A blogposztot egy igazán reménykeltő mondattal zárták le:

A java csak most jön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...