Lost: The Videogame - premier trailer!

  • Írta: krizsi3
  • 2007. július 27.
  • Hír
Link másolása
Az UbiSoft kiadta az ABC stúdió Lost című sikersorozata alapján készített játék első trailerjét. A videó bő egy percnyi betekintést enged a produktumba.
Az UbiSoft kiadta az ABC stúdió Lost című sikersorozata alapján készített játék első trailerjét. A videó bő egy percnyi betekintést enged a produktumba.

15.
15.
JcGross
#11 akkor a mozik mit csinálnának 1 teremnyi emberrel? Majd készítenek különleges sisakokat amiket a székekhez kötnek, lessz a szék karfájánál 9 gomb és mindíg kiírja film közbe, hogy melyikkel mit fogsz csinálni? ez túl bonyolult így, inkább fejtsd ki te a véeményed.
14.
14.
Dennisson
Bármibe lemerem fogadni, hogy úgy lesz vége mint egy Lost évadnak. Már-már várnánk a logikus magyarázatot a végigjátszottakra, azt az utolsó pillanatban pofánvágnak minket egy székrőlborulós csattanóval majd stáblista. Várhatjuk a következő részt. :-D Amúgy elősszőr csak pletykának véltem a gamet de aztán már amikor az UbiSoft oldalán olvastam, hinni kezdtem...és szurkóltam, hogy ne fps legyen. Bejött.
13.
13.
lxdc
Sokaknak a sorozat azért sem tetszik mert gondolkodni kell rajt, és az már megeröltető :) . De azoknak ott vannak egyszerű játékok mint a Postal és a Sirius S.



Mindenesetre én már nagyon várom a game-et. (Prison Break-ből is lehetne csinálni !)
12.
12.
Ca$h
Engem igazából az érdekelne, hogy mi lesz a játék vége, lévén a sorozat a 3. évadnál tart és még hátravan egészen pontosan 3. Mondjuk az Ubisoft még soha az életben nem nyúlt mellé, úgyhogy kíváncsi leszek rá nagyon.
11.
11.
Megabalta
Feltalálhatnák már az olyan filmet amivel jáccani is lehet (kvázi interaktiv), csomo energiát megsporolnának a filmek megjátékositásával és vicaversa.
10.
10.
cryan
Nekem nagyon tetszett a sorozat még ha néha kicsit unalmas is volt de akkor sem értem hogy lehet belőle játékot csinálni? Egy mászkálós néha lövöldözős game engem annyira nem hoz lázba de hát valakinek biztos tetszik...
9.
9.
rafik
Sztem gyönyörű grafikát csináltak neki...A szereplők, meg szinte élők!
8.
8.
felegyi
Ebből nem valami sok derült ki,csak a grafika,ami türhető...huszti,mit is mondjak!Semmi olyasmit nem nyújtott ami miatt tetszene!
7.
7.
huszti
hm...nem tűnik rossznak! valljátok be! nektek is tetszik!
6.
6.
nfsman
engem a sorozat se nagyon fogott meg, olyan lapos, mindsen rész naggyából ugyanarról szól, és úgy reklámozzák mintha minden rész az "utolsó" lenne, ha a játék is ilyesmi lesz, EVM keretein belül 1990 ft nem fog érni, hiába van "filmadoptáció"hoz képest gyönyörű grafója, és neves kiadója.
5.
5.
Domasi
remélem lesz olyan rejtélyes mint a sorozat
4.
4.
SWBF2
még 2008 februárig várnunk kell rá :(
3.
3.
Domasi
nekemis kell, a sorozat is bejött, ez is bejön!!!
2.
2.
LnB
a sorozatot nem szeretem uhogy nem fogott meg, inkább 24 gamet pc re!!!! vagy dexter :D
1.
1.
FIFA_07
úristen...ez nekem kell :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...