Lost: Via Domus

Akció, Kalandjáték
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: UbiSoft
Az egyik neves magyar kereskedelmi csatornán is futó, Lost című sorozat játékadaptációja. Most saját bőrünkön is tapasztalhatjuk, milyen amikor egy rejtelmes szigetre zuhan repülőnk - hát nem kellemes :).
Értékelés: 6.5

Lost: Eltűntek - zenei DLC érkezik a Rock Bandhez

Ma hajnalban véget ért a Lost: Eltűntek, az abc valaha volt legsikeresebb sorozata. A filmtől búcsúzunk, a zenéjét viszont hamarosan viszontláthatjuk a Rock Bandben!

Ubisoft: kevesebb adaptáció, több saját játék

Néhány szabályerősítő kivételt leszámítva a Ubisoft sem tudott olyan filmek alapján készült játékot letenni az asztalra, amivel maradéktalanul elégedettek lennénk.

Lezárult az év játéka szavazás

A Bazi Nagy Évértékelés alkalmával arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyek voltak 2008 legjobb játékai. Következzenek hát az eredmények!

Lezárult a Lost: Via Domus nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a cdv-sevenm jóvoltából Lost: Via Domus ajándékcsomagokat osztottunk ki. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk!

Nyerj eredeti Lost játékot exkluzív relikviákkal

Nyereményjátékunkban a cdv-sevenm jóvoltából egy eredeti Lost: Via Domus Xbox 360-as játékot nyerhetsz exkluzív pólóval és poszterrel!

A heti játékmegjelenések

A héten végre kiderül, hogyan sikerült a Turning Point: Fall of Liberty, a Lost: Via Domus, a PS3-as Lost Planet, a legújabb Sims-kiegészítő és a Patapon.

Ismét mozgásban a Lost: Via Domus

Megérkezett a második hivatalos trailer a Lost: Via Domusról - az azonos című sorozat alapján készülő játék a hónap végén kerül a boltok polcaira.

Friss Lost: Via Domus videó gameplay jelenetekkel

Felkerült a netre egy hosszabb Lost videó, melyben az intro mellet sok, a játékból vett átvezető animáció kapott helyet, megdobva néhány gameplay jelenettel.

Lost: Via Domus rendszerkövetelmények

Napvilágra kerültek a heteken belül megjelenő új UbiSoft játék, a Lost: Via Domus rendszerkövetelményei. A lista nem vészes, de érdemes átfutni.

Friss Lost képek a galériában

Mostanában elég nagy csend honolt a Lost videójáték háza táján - most azonban befutott négy darab friss screenshot a galériába!

Vasárnapi galériafrissítés

Újabb vasárnapi galériafrissítéssel jelentkezünk: a felhozatal meglehetősen színesre sikerült, érdemes végiggörgetni az oldalt egy-egy várva-várt cím után kutatva.

Lost: The Videogame - premier trailer!

Az UbiSoft kiadta az ABC stúdió Lost című sikersorozata alapján készített játék első trailerjét. A videó bő egy percnyi betekintést enged a produktumba.

Megerősítették a Lost játék készültét

Damon Lindelof és Carlton Cruse, a Lost sorozat producerei ma megerősítették a Lost játék fejlesztéséről szóló pleykákat. A cucc PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készül.

Far Cry 2, Prince of Persia 4, Splinter Cell 5 stb.

Kisebb botrányt okozott az Ubisoft-nak, hogy egy ügyes hacker kilopta szerverükről az összes bejelentésre váró játékának féltve őrzött részleteit.

Lost videójáték az UbiSoft-tól

Az UbiSoft megállapodott a Touchstone Television-nel és az ABC-vel, így ők szállíthatják a népszerű filmsorozat alapján készült videójátékot.

Lost: The Game?

A körülbelül 40 millió nézőn felbuzdulva illetve a 24: The Game nyomán elképzelhető a legfrissebb pletykák szerint, hogy készül a Lost-ról mintázott videójáték.