Egy igazi kémjáték lesz a Project 007

  • Írta: osan
  • 2023. november 3.
  • Pletyka
Link másolása
Az IO Interactive csapata, akiknek a Hitman-játékokat is köszönhetjük, egy James Bond-játékon dolgozik, ami egyelőre csak Project 007 néven díszeleg. Egy interjúból kiderül, hogy a kaland inkább Daniel Craig Bondjára fog hasonlítani, mintsem Roger Mooréra.

Nem sokat tudni még a készülő játékról, de most az Edge készített egy interjút az IO Interactive vezérigazgatójával, Hakan Abrannal.

Az irodában található nyomok arra utalnak, hogy a játék hangneme inkább Daniel Craighez, mint Roger Moorehoz hasonlítható és talán egy rejtélyesebb élményről van szó, mint a Hitman-játékok szabad stílusú kalandjai.” – olvasható a magazinban, majd Abrantól idéznek: „’Igazi kémfantáziának’ adták el, amiből arra következtethetünk, hogy kémeszközök is lehetnek benne – és talán egy kicsivel távolabb fog állni a 47-es ügynök gyilkos céljaitól.

Azt is tudjuk, hogy a játék Bondja nem fog hasonlítani egyik színészre sem a fejlesztők szerint, hiszen egy saját James Bondot szeretnének létrehozni, akit nem egy karakterről, hanem az egész franchise-ról mintáznak.

Valószínűleg még több évet várhatunk a megjelenésig, tekintve, hogy még hivatalosan be sem jelentették a játékot, de azt már tudjuk, hogy valószínűleg TPS játék lesz majd a Project 007.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...