Rengeteg újdonság vár még idén a The Lords of the Fallen játékosaira

  • Írta: szlav
  • 2023. november 7.
  • Letöltés
Link másolása
Olyannyira, hogy a 2023-as időszakra, vagyis a következő másfél hónapra annyi tartalmat tábláztak be, hogy azzal meg tudtak tölteni egy teljes roadmapet. Lássuk, mi vár még Axiom és Umbral felfedezőire!

A Hexworks nem tétlenkedik a Lords of the Fallen megjelenése után sem, hiszen egy teljes roadmapnyi újdonságot betábláztak már 2023 utolsó heteire. Az ingyenes frissítésekként érkező újdonságok közt láthatunk új páncélszetteket, varázslatokat és Grievous Strike-okat, technikai- és balanszfrissítéseket, illetve különféle módosítókat a New Game Plushoz, a legizgalmasabb azonban sokak számára a "New Questline Event" felirattal fémjelzett rubrika lehet, hiszen ez azt sugallja, hogy a játék eddigi története is kibővül valamelyest.

Habár a fenti újdonságokat nem címkézték fel dátummal, a Hexworks ígéretei szerint az összes felsorolt újdonság megérkezik még az év vége előtt. Való igaz, hogy a játék - számtalan más idei játékhoz hasonlóan - nem rajtolt tip-top formában, mindenképpen becsülendő a Hexworks igyekezete, akik a kötelező foltozás mellett ennyi apró extrával kedveskednek a játékosoknak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...