A Turn 10 Studios fejese, Alan Hartman lett az Xbox Game Studios vezetője

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 9.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Miután az Xbox Game Studios korábbi vezetőjét, Matt Bootyt a közelmúltban a játéktartalomért és a stúdiókért felelős elnőkké nevezték ki, helyére a Forza Motorsportért felelős csapat fejesét, Alan Hartmant léptették elő.

A közelmúltban vezetői változtatásokat hajtott végre a Microsoft az Xbox részlegén, melynek részeként Sarah Bondot elnökké léptették elé, míg az Xbox Game Studios korábbi vezetőjét, Matt Bootyt pedig a játéktartalomért és stúdiókért felelős elnökké nevezeték ki. Most kiderült, hogy ki lép az úriember megüresedett posztjára.

Ő pedig nem más, mint Alan Hartman, a Forza-sorozatért felelős csapat, a Turn 10 Studios vezetője, aki most az Xbox Game Studios élére került. A hírt maga Hartman erősítette meg a LinkedIn oldalán, aki mint fogalmaz, "nagyon örül, hogy a játékkészítők elit csoportjába" tartozhat a jövőben.

Hartman 2005 óta volt a Turn 10 kormányosa, 2021-ben pedig a Forza- és a Fable-frencsájz vállalati alelnökévé nevezték ki a redmondiak. Egyelőre nem árulták el, hogy a szakember előléptetése után ki lesz a stúdió új vezetője. Új posztjában Hartman valószínűleg a ZeniMaxon és az Activision Blizzardon kívül a Microsoft összes belső stúdióját fogja felügyelni, és Matt Bootynak fog jelenteni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...