Hades, Death's Door, Braid és számos egyéb játék tart a Netflixre

  • Írta: szlav
  • 2023. november 12.
  • Hír
Link másolása
A Geeked Week alkalmával páros lábbal rúgta rá a gamerekre az ajtót a Netflix. A streamingszolgáltató alaposan bekeményít a saját játékkatalógusát illetően: egy rakás csúcsminőségű indie cím landol hamarosan a csomagban.

Az elmúlt egy-két évben csak finomat tapogatódzva indult el a Netflix a videojátékos ágon, apránként bővítve az előfizetéshez tartozó mobiljátékok katalógusát - ez persze nem is olyan meglepő, hiszen jelenleg is mindössze csupán az előfizetők 1%-a foglalkozik az így elérhető videojátékokkal. 2024-ben azonban megváltozhat a helyzet, az idei Geeked Week alkalmából ugyanis a streamingszolgáltató bejelentette, hogy nyolc kiváló minőségű indie cím kap majd mobilos kiadást a Netflix Games címere alatt, a lista pedig tényleg elég impozáns.

Hades

A legnagyobb durranás egyértelműen a Hades lesz. A Supergiant fantasztikus roguelike-ja már egy halom díjat bezsebelt (jó okkal), érkezik a folytatása, eközben pedig mobilra is megérkezik, egyenesen célozva a Netflix katalógusát.

Braid: Anniversary Edition

Az indie-reneszánsz megkerülhetetlen gyöngyszeme, egész pontosan annak régóta várt felújított változata is csatlakozik a Netflix gyűjteményéhez. A megjelenés jövő áprilisban várható.

Chicken Run: Eggstraction

Felülnézetes, lopakodós elemekkel tarkított akciójátékként érkezik az új Chicken Run! A második gyurmafilm eseményei után játszódó történet valamikor szintén jövőre kerülhet elénk.

Death's Door

Az Acid Nerve kiváló felülnézetes soulslike-ja szintén csatlakozik a netflixes mobiljátékok sorához. Érdemes lesz újra elővennünk a túlvilági varjú kalandjait!

Katana Zero

Igen, egy újabb megkerülhetetlen indie alkotás, a Kazana Zero is csatlakozik a fentiek sorához. Az elveszett múlttal és egy éles katanával rendelkező orgyilkos akciódús kalandjai minden platformon nagyot arattak, bizonyára mobilon is érdemes lesz próbát tenni vele.

Money Heist

A Netflix saját belsős csapata, a Netflix Stories készít videojátékos feldolgozást az óriási sikerű spanyol thrillernek. A nehéz döntésekkel és trükkös minijátékokkal kecsegtető játék a La Perla de Barcelona rablását idézi majd fel.

Shadow and Bone: Enter the Fold

Újabb belsős feldolgozás: a Shadow and Bone első és második évadja közt játszódik majd az Enter the Fold című történet - tökéletes az időzítés ahhoz, miközben a remélhetőleg készülő harmadik szezonra várunk.

The Dragon Prince: Xadia

És íme egy újabb sorozat feldolgozása: ígéretes kooperatív ARPG-nek tűnik a The Dragon Prince: Xadia. A Wonderstorm közreműködésével készülő játék valószínűleg egyszerre debütál majd a szintén jövőre várható hatodik évaddal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...