Nintendo Switch-re is érkezik a Heavenly Bodies

  • Írta: osan
  • 2023. november 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Jövőre akár a Nintendo nagysikerű kézikonzolján is élvezhetjük már a 2pt Interactive fizika alapú űrkalandját. A játék eredetileg 2021-ben jelent meg PlayStation-konzolokra és PC-re, azt hiszem ideje volt, hogy újabb platformokon is a nagyközönség elé tárja magát.

A Heavenly Bodies, mint oly sok játék az elmúlt években, a fizikára épít úgy, hogy az nevetséges és egyben kihívásokkal telt irányítást eredményezzen. A játékban kozmonautákat alakítunk, akár többedmagunkkal is és célunk, hogy űrteleszkópokat, jelfogókat telepítsünk űrhajónkra, illetve ezeket tartsuk is karban.

Azon felül, hogy az irányítás meglehetősen „szórakozott” és könnyen elejthetünk egy-egy fontosabb tárgyat, mindenre rátesz egy lapáttal a gravitáció hiánya, tekintve, hogy az űrben abból egészen kevés akad. Szerencsére, ha túl nehéznek találnánk a játékot, van lehetőségünk testre szabni a kontroller kiosztást, sőt a nehézségi fokozatot is beállíthatjuk.

A 70-es évek stílusában készült ügyességi űrmizéria 2024 februárjában érkezik Nintendo Switch-re. Eredetileg 2021. december 7-én került a boltok polcaira, akkor még csak PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és PC-n volt elérhető, majd 2023. augusztus 24-én Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is eltalált az alkotás.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...