Szépen halad a Prince of Persia: The Sands of Time-remake fejlesztése

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 22.
  • Hír
Link másolása
Most lett húszéves az eredeti Prince of Persia: The Sands of Time, így a Ubisoft a közelgő remake-ről is adott némi helyzetjelentést. Nos, a projekt munkálatai rendben zajlanak, most lépett át egy fontos fejlesztési mérföldkövet.

A Ubisoft három éve jelentette be, hogy remake készül a Prince of Persia: The Sands of Time-ból, ám tavaly májusban a Ubisoft Montréal átvette a Mumbai és a Pune stúdióktól a projekt fejlesztését, illetve a munkálatokat is újrakezdték, és már akkor sejtettük, hogy nagyon sokat kell várni a játékra.

Mivel a 2003-as Prince of Persia: The Sands of Time most lett 20 éves, a jeles évforduló apropóján a kiadó megtörte a csendet és egy rövid helyzetjelentéssel állt elő a remake kapcsán. Ez alapján a fejlesztés folyamatosan halad előre a színfalak mögött, ráadásul egy fontos belső mérföldkövet ért el. Talán már alfafázisban van a projekt? Ígéretet kaptunk, hogy a jövőben még több infót megosztanak majd a remake-ről.

Ám előtte sem unatkoznak a rajongónk, január 18-án jelenik meg a Prince of Persia: The Lost Crown, amely egy oldalnézetes, metroidvania stílusú játék lesz teljesen új főszereplővel. Nem pont egy Sands of Time, de ez is valami.

7.
7.
coderman
Ez igy 2024-ben nagyon keves lesz. Latom hogy kicsereltek a modelleket, de megis ugy nez ki a jatek mint egy remaster, nem remake.
6.
6.
crytek
#4: Egy vadi új ip totál siker is lehet de bele is állhatsz a földbe lásd pl Dishonoredek után egy Redfall...

Popok mindig is király játékok voltak így egy remake-el nem lőhetnek mellé... azaz jelen ubi esetében inkább nem lőhettek volna mellé de itt ők a fegyver se találták meg nem hogy lőttek volna vele...
Totál érhető ez a "biztonsági" játszma..rengetegen csinálják.
5.
5.
Chdz
#3: Talán. Pedig az SoT, Warrior Within akkoriban nagyot ment. Ma a közelébe nem járnak, én már elengedtem, hogy valaha lehet jó PoP játék még.
4.
4.
Krumplistarkedli
Most komolyan hogy semmi ihletuk nincs mar a mai cegeknek uj jatekra? Mind csak a remake, remaster stb hulyesegekkel probalnak ujabb zsetont lehuzni a jatekosokrol a fejlesztok. Az utobbi 3 evbe ugy elszaporodtak a remaster/remake jatekok mint a gomba az erdobe eso utan. Felhaborito. En ertem hogy home office meg minden, de akkor is. Meg tudom hogy inkabb a bevalt utat valasztjak minthogy egy vadiuj cimet megkockaztassanak, de akkor is, ez mar nevetseges. Nem is ertem minek kinlodnak jobbnal jobb hardware-t kihozni a gyartok ha ugyanazokat a jatekokat tudjuk rajtuk jatszani mint az elmult 20 evben..
3.
3.
Seraph
The Lost Crown-t sokkal jobban várom.
2.
2.
Tessai-San
Nevetséges, hogy mennyit szüttyögnek ezzel...Más csapatok ennyi idő alatt már letettek volna egy mai AAA kategóriájú játékot az asztalra. Még ha előről is kezdték az egészet, nem hiszem el, hogy még mindig nincs kész. Akárhogy nézem ez egy 6 órás líneáris kaland, nem túl nagy terekkel, nem túl bonyolult mehanikákkal. Csak újra kéne alkotni az egészet felpimpelve. Biztos, hogy az idő tekerés ami gondot okoz, mert ahogy mondták korábban, alkalmatlan erre az ANvil motor. De hogy ennyi idő alatt se tudták volna ezt megoldani...Évente 2x be büfögik az éterbe, hogy minden faszán halad, de semmi kézzel foghatót nem mondanak vagy mutatnak. Kezd lassan idegesítő lenni ez a jelenség.
1.
1.
hedzsooo
"Szépen halad a Prince of Persia: The Sands of Time-remake fejlesztése" Hat nem tudom, en egyet ertek azokkal akiknek nagyon nem tetszik ez az elozetese... Mar ugye 3 eve, folyamatos jelleggel.

Persze az, h ujrakezdtek a projektet, csak jo jel lehet, remelhetoleg! Viszont abbol meg meg semmit nem lattunk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...